Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie do Kobiet (Jak być romantycznym dla swojej kobiety)

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, bardzo spodobała mi się pewna kobieta, znam ją od 2 lat, chodze z nią do klasy , mam 17lat a ona jest jakby rocznik do przodu (tak mimo to chodzimy do tej samej klasy, zostałem jakby przeniesiony rok do przodu :) i dała mi do zrozumienia że też coś do mnie czuje i wiem że bardzo lubi romantycznych mężczyzn dlatego co mógłbym dla niej zrobić aby nie stwierdziła że nie jestem dziecinny a co by ją uszczęśliwiło :)

Będe rozdawał plusiki :)

Opublikowano

"Nie wiesz kim być? Bądź sobą, nie Rysiem Ochódzkim, nie Kubą Wojewódzkim, nie Majdanem i nie Dodą, bądź sobą, i tylko sobą" ~ Grupa Operacyjna - Bądź sobą

+ No tam na jakąś kolacje, obiad, kup nie kwiatka a bukiet! Spacer gdzieś po parku itd.

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Jakim cudem przerzucili Cię rok do przodu? Toż to kurwa nie możliwe.  :huh:

Romantyczna kolacja, czyli dobra restauracja (chyba, że sam dobrze gotujesz). Po kolacji zabierasz na spacerek w pełni księżyca. Odprowadzasz pod dom, całujesz, żegnasz się. Chyba, że się pyta: "Wejdziesz na herbatkę?", "kran mi się popsuł" to odpalasz 5-ąty bieg i cisniesz do najbliższej apteki/drogerii po kondomy  :rolleyes:

Oczywiście musisz po nią przyjść/przyjechać kupić dwie róże/tulipany. Jednego dajesz ukochanej, a drugiego teściowej. ;-)

Powodzenia  :)

Opublikowano

Jeśli zadajesz takie pytania na forum to jesteś jeszcze dziecinny.

Jakbyś ją kochał to byś wiedział co robić a nie pytał na forum.

Pozdrawiam.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jeżeli nie jest żadna blachara.
To po prostu udawaj siebie i z góry : 3
A jeżeli jest to nie warto zadawać się z Takimi ludźmi : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...