Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VPS i Tibia Kilka pytan

PromBody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj zamówiłem sobie serwer VPS żeby przetestować sobie czy bedzie mi bot na tym działał serwer skromny 2 ghz 1 gb ramu. Ale niestety po wlaczeniu tibi okazało się ze FPSy sa w granicach 1 Direct 5 i nie moge zmienić mimo zainstalowania 9 więc moje pytanie. Czy da sie to jakoś ogarnać ? bo bot mimo wszystko działa ale te skrypty które odpowiadaja za otwieranie Bp lub kupowanie niestety chodza wolniej a nawet sie zawiesza. (mimo tego ze z kompa patrze i bot biega plynnie)

Opublikowano

Tnie jedynie wizualnie na maszynie (Tak jak by nie było sterów do karty graficznej) Widzi jedynie directx 5 ale co do tego ciecia to bot (Xeno) jak otwiera Bp czy ma uzyc skrypta ma opuźnienie bo client późno reaguje na otwieranie itd ale jesli skrypt jest puszczony tylko do chodzenia i bicia to bije normalnie (Obecnie skilluje na tej maszynie ) Ale oczywiscie chciałbym czegoś więcej. Co do instalacji ma ona zainstalowany system win XP do ktorego zainstalowałem frameworka 4.0 i virtual c++ ( Directa 9 tez instalowałem ale nadal go nie widzi.) Tak więc nie mam pojęcia co moge z nim zrobic

Rozdzielczość widzi tylko taka która ustawiłem na początku przy właczaniu pulpitu zdalnego.

Opublikowano

bo na testowych nie ma sensu... vps jedynie na ovh.*l

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

To teraz która opcja zapewni mi ze nie bedzie tak samo jak na tym co mam obecnie i która w miare się bedzie mogła zwrocic

Chodzi tu o postawienie Rpka +110 na przemian z ekiem 160+ i do tego z kilka botów 30+ tak zeby sie expiły i przynosiły lota wszystko pod moneymakerów robione

Opublikowano

To teraz która opcja zapewni mi ze nie bedzie tak samo jak na tym co mam obecnie i która w miare się bedzie mogła zwrocic

Chodzi tu o postawienie Rpka +110 na przemian z ekiem 160+ i do tego z kilka botów 30+ tak zeby sie expiły i przynosiły lota wszystko pod moneymakerów robione

Lepiej dicebota postawić, ale ok...

Weź cloud vps packet 1, jeżeli chcesz tylko kilka postaci (powinien utrzymać z 7-8).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

ja ci polecam firme Mintshost mam u nich kupionego vps linux jak i windows i na windowsie bot działa bardzo dobrze bez zadnych ścinek :) jeśli będziesz chciał zamówić u nich to zapraszam z mojejego linku nic cie to nie kosztuje a mi pomozesz zebrac na serwer pod ots :) https://www.mintshost.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...