Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Migracja Konto z G1 na NX

SirMarthes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie, w warrocka nie grałem dobre 3-4 lata, ale passy do konta mam zapisane i tutaj pojawia się problem. Jak kiedyś grałem to warrock był powiązany z gamersfirst i sie kupowało różne rzeczy za G1 Credits. Ostatnio chciałem sprawdzić te moje konto bo znajduje się na nim 2,5k G1 credits, a kiedyś to było sporo warte. Tutaj pojawia się problem na gamersfirst mogę się zalogować i mam te G1 credits, natomiast z tego względu, że Warrock nie nalezy do gamersfirst to moje konto zostalo usuniete czy jak? Bo na gamersfirst moge sie zalogowac, a na stronie warrocka juz nie. Pamiętam, że kiedyś były takie same passy do G1 jak i do Warrocka. Ktos pomoze? ;)

Opublikowano

Konto w WR zostało usunięte na dobre. O ile potwierdziłeś formularz migracyjny. Jeżeli tego nei zrobiłeś to po koncie.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Konto w WR zostało usunięte na dobre. O ile potwierdziłeś formularz migracyjny. Jeżeli tego nei zrobiłeś to po koncie.

Uuuuu to lipa, ale na koncie G1 mam tam w historii, że w 2010 roku kupowałem różne rzeczy do warrocka to nic nie pomoze?

Opublikowano

Nic. Nie potwierdziłeś formularza to konto przepadło. O ile mi wiadomo G1 nie ma już bazy danych. Ale zawsze masz g1c xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Dokładnie g1 masz bo możesz wykorzystać do innych ich gier, a konto przepadło bo był taki czas w którym trzeba było zaakceptować nowy regulamin firmy NEXON a jeśli tego nie zrobiłeś to konto przepada

Opublikowano

Od początku mówiąc to nastąpiła taka sytuacja- migracja WarRock'a z Gamersfirst do Nexon (G1--->NX)

Migrowali wszystkie konta również, ale tych, którzy akceptowali umowę dotyczącą jego konta (wyświetlała się po zalogowaniu jeszcze przed nexon)

Było do wyboru możliwość migracji (tak lub nie) jeśli w ogóle tego nie akceptowałeś to konto na WarRock'u przepadło, jeśli akceptowałeś (daj znać) da się je chyba jeszcze odratować. Ale jeśli chodzi Ci o G1 to nie martw się, będziesz je miał ale w innych grach bądź musisz sprzedać konto :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...