Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak przycisków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem szczęśliwym posiadaczem iPhone'a 4S od kilku dni i tak czytam i lekko zaskoczony jestem...

Jakie dotykowe przyciski? iPhone jedyny przycisk, który ma to przycisk HOME, ten kwadracik na środku, co jest zresztą bardzo wygodne jak się do tego przyzwyczaisz.

Chyba, że chodzi Ci o coś na ekranie, to sprecyzuj. :-)

Opublikowano

Jeśli chcesz się cofnąć do poprzedniej strony danej aplikacji, to masz zazwyczaj to w lewym górnym rogu. Nie powiem Ci jak dokładnie to po polsku wygląda, bo korzystam z angielskiej wersji iOS'a - angielskim jakoś łatwiej mi się operuje, w przypadku zwykłych ustawień wygląda to tak: settings ---> General i jak wejdziesz w General to po lewej stronie masz "< Settings" i to Cię cofa do tyłu.

Musi działać, innej opcji nie ma.

Jeśli zaś chcesz przejść do głównego MENU iPhone'a klikasz ten kwadracik i Cię cofa, a sama aplikacja zostaje uruchomiona w tle, więc jak wejdziesz za jakiś czas w ustawienia, to będziesz w tym samym miejscu. ;)

Jest to bardzo intuicyjne, wygodne (ten jeden przycisk), dodatkowo pozostawienie nawet kilkunastu wymagających gier w tle nie powoduje rażącego spadku wydajności. :)

Zapamiętaj raz na zawsze, że "Androidowskich" strzałek na obudowie nie ma, tak samo tych takich "Androidowskich" ustawień danej apki rozwijanych. Ja osobiście uważam to za niepotrzebne i szybko się przestawiłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...