Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga, kabel.

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dziś na PL1 pewien gościu zaczął gadać o botach, zaraz rozrosła się kłótnia, że owych botów nie ma, on zaczął tłumaczyć coś o pixelach/klikaczach i powiedział, żeby wejść na nasze forum i poczytać o tym także radzę na razie przestać bocić bo moze się zrobić ciekawie.

Opublikowano

I co BP może nam zrobić ? nic.

Domyślam się już kto się wygadał, ale w sumie tajemnica to nie jest bo każdy o tym wie a nie tylko to forum zajmuję się botami dla Darkobit. Jest jeszcze elitepvpers

Opublikowano

Wydaje mi się, że taki fakt zaszedł nie ma zbytni jakiegoś znaczenia, nie sądzę by BP nie wiedziało, że istnieje takie forum/ fora na temat botów do ich gier, a zrobić, to może coś zrobią z łaską. Pewnie znów pójdzie fala banów (usprawiedliwionych lub nie), walną jakąś aktualizacje uniemożliwiającą działanie botów i po 2 dniach wszystko wróci do normy ;)

gfgdf

Opublikowano

I co BP może nam zrobić ? nic.

Domyślam się już kto się wygadał, ale w sumie tajemnica to nie jest bo każdy o tym wie a nie tylko to forum zajmuję się botami dla Darkobit. Jest jeszcze elitepvpers

Też wiem, osoba ta została już osobiście ukarana przezemnie ;) 

A co do pixeli skoro ludzie tak kapują to Bp prędzej czy później się za to weźmie. 

Opublikowano

I co oni zrobią wejda na forum i co >? A myślisz że klikacza łatwo wykryć ? ja boce 6 miesięcy zaczeło się od Kbota te stare czasy jedynie przez tyle czasu miałem bana 72h

Opublikowano

I co oni zrobią wejda na forum i co >? A myślisz że klikacza łatwo wykryć ? ja boce 6 miesięcy zaczeło się od Kbota te stare czasy jedynie przez tyle czasu miałem bana 72h

A drugi to perm także niewiele Ci zostało xD 

@top ja tylko ostrzegam. 

Opublikowano

Po 1 nie wejdą na to forum

Po 2 zanim coś zrobią z pixelkami trochę minie, bo ibot ingerowal w kody gry, a to tylko klika. Ciężko im bd.

Po 3 nie bójcie żaby, to tylko gra :P

KLIKNIESZ? <3 

Opublikowano

Po 1 nie wejdą na to forum

Po 2 zanim coś zrobią z pixelkami trochę minie, bo ibot ingerowal w kody gry, a to tylko klika. Ciężko im bd.

Po 3 nie bójcie żaby, to tylko gra :P

1.Niby czemu mają nie wejść ;d ?

2.Może i minie, ale poleci fala banów (znowu) i każdy bociarz bd płakał.

3.Dla niektórych gra, dla innych pasja. 

@Edit w razie czego ostrzegałem :D 

Na razie zamykam bo zaraz dojdzie do rozmyślania nad wszechświatem, jakby ktoś jeszcze przyuważył takie sytuacje piszcie na pw wtedy otworzę topic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...