Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w lolu (Pilna sprawa!)

anwn95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!
Mam zajebisty problem! W sumie nawet 2-,- Mam router z 30m internetem i komputer polacza sie z nim przez wifi i pokazuje mi tylko 8-11mb -,- W sumie to nie mało i da się grac w lola ale tylko gdy go włączę to jest normalnie masakra Ping 150+ i nizej nie schodzi;/ Podczas grania w lola sprawdziłem predkośc i pokazało mi 17(o,0) a lagi jak sam ch**-,- Fps mam stałe 60 praktycznie sie nie zmiejszają. Komputer mam dobry 4gb Ram procesor 6 rdzeniowy karta graficzna super itp. A 2 problem to taki że mam jeszcze starego laptopa i jak robie na nim test internetu to mi pokazuje 20+-,- Bawiłem sie ustawieniami w karcie sieciowej i tylko gorzej było-,- Ludzie pomóżcie!

Opublikowano

Lagi to nie wina komputera. Ogólnie w Lolu laguje, ponieważ Riot ma ciągle jakieś problemy i nie ty jeden masz lagi. Ja posiadając na tsie np. 30 pingu w lolu potrafię mieć ciągle po 100-200. Jakieś zmiany internetu itp. raczej nic nie zmienią, bo praktycznie każdy mój znajomy ma czasami albo ciągle podwyższony ping.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Omg wy marudzicie na 100-200 pinga a ja marudzę na 500-4k i nie tylko tobie laguje teraz lola ale to przesto że teraz tą mapkę robią ale potem ponoć lagi znikną tylko troche ramu więcej będzie trzeba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...