Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lagami

kowal0050

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Od tygodnia miewam zbyt wysokie pingi w grze League of Legends xD.

Nie wiem czym jest to spowodowane.

Kiedy pinguje np. google albo inny popularny serwis to pingi przeważnie wykazują mi po 11-15.

Mój komputer jest na prawdę zadbany i czyszczony. Kiedy zabieram go do kolegi u niego wszystko jest ok i nie miewam lagów.

Podejrzewałem też, że coś z moim internetem jest nie tak ale sam już nie wiem bo codziennie sprawdzam ping i codziennie jest w normie. Nie wiem jak to się dzieję, że akuratnie w grach mam lagi (w nfs world też)

Miał tak ktoś? Zawiadamiałem dostawcę internetowego ale on chyba ma mnie gdzieś xD

Dodam, że parę razy miałem przeinstalowywany system i lola mam zapisanego na dysku (nie instalowałem go od początku). Może to jest problem?

Czekam na wasze odpowiedzi.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Pewnie grasz na zagranicznych serwerach i siłą rzeczy będą te wysokie pingi.

Mogłeś napisać to w lolu, tam pewnie są obeznani z tym problemem, ale tak jak mówię, pewnie grasz na serwerach z Ameryki, czy innych, gdzie ping nie zejdzie poniżej 120.

Też zależy co dla CB jest "wysokim" pingiem.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...