Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

m2kmod_2.4.1.5 problem

JohnyTasak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem tego bota i niestety działa tylko pelerynka.

Nie wiem może coś źle zrobiłem przy instalacji albo później przy wybieraniu opcji przed odpaleniem bota.

Zawartość paczki wypakowałem do zpatchowanego metina2pl, później odpaliłem plik m2kmod_2.4.1.5.exe wyskoczyło takie okienko.

Tak wygląda okno przed odpaleniem gry:

ead2abf6bc.jpg

A więc jeśli ktoś wie co tutaj powinno się zaznaczyć niech napisze :)

Odpalił się ekran logowania i wyskoczyło takie coś.

b409aed1a1.jpg

Po chwili wszystko się wyłącza  czasem zdążę wybrać postać i tyle. 

RoyalMT2

Not Found i tak już pewnie pozostanie.

Nie ma to jak bocic na mt2 pl. 150 medali konnych w dzień -1 bot 10-20 broni na 30 lvl w dzień - 1 bot A to wszystko bez rękawicy na drop i jak tu nie bocić. :]

Opublikowano

nom też się do tego dokopałem ponoć w niedziele ma być, bo premki już mają a free jak to free musi czekać :)

RoyalMT2

Nie ma to jak bocic na mt2 pl. 150 medali konnych w dzień -1 bot 10-20 broni na 30 lvl w dzień - 1 bot A to wszystko bez rękawicy na drop i jak tu nie bocić. :]

Opublikowano

o kamerze nic nie wiem ale ten ktory zrobił tego bota napisał na forum że w niedziele bedzie update

RoyalMT2

Opublikowano

A nie wiadomo w jakich godzinach mniej więcej?? I mam pytanie czy ten m2k jest zupełnie bez płatny tak jak kamer?? I czy on posiada funkcje antifly(Nie odpychanie na koniu)? 

Opublikowano

a tego to ci nie powiem dopiero wczoraj o nim sie dowiedzialem

jest opcja premium i free ale chyba nie ma zbyt duzych roznic poza tym ze premium juz dziala a free jeszcze nie

RoyalMT2

Opublikowano

Tobie chodzi o multihacka w kamerze ? bo mi się dzieję tak że jest : Nie prawidłowa wersja pliku phyto27.dll prosze o spaczowanie itp itd a wszystko mam spaczowane. Może to też byc tego wina jak u ciebie ?

Opublikowano

Mod będzie działał dopiero po pełnej aktualizacji. Wyczytałem dziś post na elitepvpers że dziś ok 20. ma być aktualizacja Albo Kamer moda albo m2kmoda ponieważ twórcy współpracują aby ominąć nowy system zabezpieczeń :)

No i właśnie ani na tym filmiku, ani w opisie nie widzę nic o Antifly(Odpychaniu na koniu) więc pytam się was czy jest czy nie ? ;D

Nie ma odpychania z konia na m2kmodzie :)

Opublikowano

RoyalMT2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...