Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Skript wirtualne inventory nie pokazuje wszustkiego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorki za literówkę w temacie !!! 

Otóż właśnie skończyłem mój skrypt nad którym siedziałem prawie tydzień i chciałbym go opublikować, ale mam on wielkiego buga z którym nie mogę sobie poradzić otóż główna część skryptu znajdująca się pod przykrywką wirtualnego inventory raz działa, a raz nie. Chodzi o to że są pewne funkcje zmieniające nazwe trzymanego przez nas itemu, ale raz wyswietlają się wszystkie, a raz tylko połowa i nwm jak sobie z tym poradzić. Jeszcze pół biedy jakby te funkcje się tylko wyświetlały w połowie, ale co gorsza jeśli tak się stanie to wtedy można brać itemy z wirtualnego inventory :( i to właśnie najbardziej boli. Podaje tą część skryptu która się buguje może wy coś wymyślicie, bo ja już próbowałem na kilka sposobów i nic:

options:
	winv5: s;4;i;lever;n;&l&o&5Hakowanie&r &l&o&4redstona;c;aho %name of player% zhs red;
	winv6: s;5;i;shears;n;&l&o&5Hakowanie&r &l&o&7golenia;c;aho %name of player% zhs gol;
	winv7: s;6;i;fire;n;&l&o&5Hakowanie&r &l&o&cognia;c;aho %name of player% zhs fire;
	winv8: s;10;i;tnt;n;&l&o&5Hakowanie&r &l&o&dtnt;c;aho %name of player% zhs tnt;
	winv9: s;11;i;ender pearl;n;&l&o&5Hakowanie&r &l&o&3teleportacji;c;aho %name of player% zhs tp;
	winv10: s;12;i;bedrock;n;&l&o&5Hakowanie&r &l&o&atarczy;c;aho %name of player% zhs tarcza;
	winv11: s;13;i;ice;n;&l&o&5Hakowanie&r &l&o&9spowolnienia;c;aho %name of player% zhs slow;
	winv12: s;14;i;wool:10;n;&l&o&5Hakowanie&r &l&o&6skakania;c;aho %name of player% zhs skok;
	winv13: s;15;i;head:3;n;&l&o&5Hakowanie&r &l&o&2zycia;c;aho %name of player% zhs zycie;
	winv14: s;16;i;ender chest;n;&l&o&5Hakowanie&r &l&o&1enderchestu;c;aho %name of player% zhs ender;
	winv15: s;17;i;emerald;n;&l&o&5Hakowanie&r &l&o&akasy;c;aho %name of player% zhs krasc;
	winv16: s;18;i;block of redstone;n;&l&o&5Hakowanie&r &l&o&1wyladowania;c;aho %name of player% zhs wyl;
command /ho5:
	trigger:
		show "{@winv5}{@winv6}{@winv7}{@winv8}{@winv9}{@winv10}{@winv11}{@winv12}{@winv13}{@winv14}{@winv15}{@winv16}" with 2 rows named "         &a&o&lMOCE HAKERSKIE" to player

Mam nadzieję że pomożecie. Daje naj

Moje skrypty na mpc:

[DL] Autorski skrypt: HERO STATS! [DL], Skrypt na event [DL], Skrypt na czaso-zmieniacz, [DL] Skrypt trollowy na crash,  [DL] Autorski skrypt na podatki !

Nie bądź żyd ! Pokaż pejsy !!! :D

Opublikowano

dobra trochę potestowałem i odkryłem że gdzieś tutaj ukrył się ten bug:

winv13: s;4;i;head:3;n;&l&o&5Hakowanie&r &l&o&2zycia;c;aho %name of player% zhs zycie;
	winv14: s;5;i;ender chest;n;&l&o&5Hakowanie&r &l&o&1enderchestu;c;aho %name of player% zhs ender;
	winv15: s;6;i;emerald;n;&l&o&5Hakowanie&r &l&o&akasy;c;aho %name of player% zhs krasc;
	winv16: s;7;i;block of redstone;n;&l&o&5Hakowanie&r &l&o&1wyladowania;c;aho %name of player% zhs wyl;

Może to wam bardziej pomoże, a ja dalej będę sam próbował

znalazłem winowajce!!! Oto on:

winv13: s;4;i;head:3;n;&l&o&5Hakowanie&r &l&o&2zycia;c;aho %name of player% zhs zycie;

teraz powiedzcie mi co mam źle w tej linijce bo nie mam pojęcia

Dobra już znalazłem okazało się że nie można dawać główki jako itema bo się wtedy buguje... tak czy siak dzięki wszystkim za brak pomocy, a temat do zamknięcia....

Moje skrypty na mpc:

[DL] Autorski skrypt: HERO STATS! [DL], Skrypt na event [DL], Skrypt na czaso-zmieniacz, [DL] Skrypt trollowy na crash,  [DL] Autorski skrypt na podatki !

Nie bądź żyd ! Pokaż pejsy !!! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...