Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] W jakiego NFS'a zagrać ?

KowbojPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule.Grałem już w Hot Pursuit 2,Porsche,Underground,Underground 2,Most Wanted,Carbon,Undercover,World.Jakiego NFS'a teraz wybrać ?

PS : The Run i nowsze nie działają mi na PC.

EDIT : Dopisałem Worlda ;)

Opublikowano

TheVolume

Dużo graczy gra na cheatach,więc zrezygnowałem z gry :P(co chwile miałem cheatera na wyścigu).

Nic na to nie poradzisz. NFS World jest już od dawna nierozwijany. Dawniej było mało cheaterów.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Nic na to nie poradzisz. NFS World jest już od dawna nierozwijany. Dawniej było mało cheaterów.

Powiedziałbym inaczej, nie "Dawniej było mniej cheaterów." tylko - wcześniej nie było takiego wachlarza cheatów pod wyścigi MultiPlayer.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Teraz mi się przypomniało,że mam Shifta 2 w szafce :) No to czas troche przetestować tą grę,bo kupiłem ją ale nie grałem :P

Opublikowano

Powiedziałbym inaczej, nie "Dawniej było mniej cheaterów." tylko - wcześniej nie było takiego wachlarza cheatów pod wyścigi MultiPlayer.

Było mniej hacków, ponieważ były większe zabezpieczenia.

Opublikowano

NFS: Pro Street?

Ja bym go nie polecił bo to słabszy odpowiednik Shifta. Grałem w to, kiepska grafika. Ma już z 7 lat ta gra a Shift z 5.

Opublikowano

Było mniej hacków, ponieważ były większe zabezpieczenia.

Haha, koleś, gdzie Ty żyjesz?...

Wcześniej były lepsze zabezpieczenia? To EA zrezygnowała z zabezpieczeń NFSW? Pierwsze słyszę...

Nie gadaj głupot i weź pod uwagę to, że kiedyś dostępny był tylko trainer bez bypassa (wysyłał info do odpowiednich stron, które blokowały statystyki/konta), a teraz nawet autofinish jest bezpieczny...

HB5fLf7.png

Opublikowano

Haha, koleś, gdzie Ty żyjesz?...

Wcześniej były lepsze zabezpieczenia? To EA zrezygnowała z zabezpieczeń NFSW? Pierwsze słyszę...

Nie gadaj głupot i weź pod uwagę to, że kiedyś dostępny był tylko trainer bez bypassa (wysyłał info do odpowiednich stron, które blokowały statystyki/konta), a teraz nawet autofinish jest bezpieczny...

To nie wiem. Wiem, że było mniej hackerów bo wygrywałem dużo wyścigów. Teraz jest tragedia. W każdym wyscigu prawie jest autofinish. Po każdej prawie konserwacji nie działały przez krótki czas hacki, to było coś małego, ale zawsze coś.

EDIT:

Dopisał już Worlda.

Opublikowano

To nie wiem. Wiem, że było mniej hackerów bo wygrywałem dużo wyścigów. Teraz jest tragedia. W każdym wyscigu prawie jest autofinish. Po każdej prawie konserwacji nie działały przez krótki czas hacki, to było coś małego, ale zawsze coś.

Ale nie można powiedzieć, że wyłączyli zabezpieczenia... sęk w tym, że teraz tworzone są cheaty, które działają nawet po aktualizacji gry. Kiedyś tak jak wcześniej pisałem - jakie były cheaty? Jedynie trainer, za którego często banowali staty i konta. Natomiast dziś można wszystko - od pościgów singleplayer po boty na wyścigi multiplayer i ucieczki drużynowe.

A bugi? Kiedyś były ich pełno... nawet na dni diamentów :) Teraz większość z nich naprawiono (nie wszystkie, bo pojawiły się również nowe, jak np. darmowe miejsca w garażu).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ale nie można powiedzieć, że wyłączyli zabezpieczenia... sęk w tym, że teraz tworzone są cheaty, które działają nawet po aktualizacji gry. Kiedyś tak jak wcześniej pisałem - jakie były cheaty? Jedynie trainer, za którego często banowali staty i konta. Natomiast dziś można wszystko - od pościgów singleplayer po boty na wyścigi multiplayer i ucieczki drużynowe.

A bugi? Kiedyś były ich pełno... nawet na dni diamentów :) Teraz większość z nich naprawiono (nie wszystkie, bo pojawiły się również nowe, jak np. darmowe miejsca w garażu).

Tak, ale bez cheata nic. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...