Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Error :< PS CS3 brak (T)

Sality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdopodobnie brak tych czcionek które wywołuje standartowo Photoshop, w folderze Windows > Fonts.
Głowy uciąć za tą teorię nie dam, ale polecam sprawdzić.

Dodatkowo jeśli to program odczytywany bezpośrednio z nośnika to wszelkie operacje z nim związane zaradzam robić tylko gdy nośnik jest podłączony.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Tu masz więcej na temat tego błędu. Mi przeważnie wywala taki, przy zbyt dużej ilości fontów i brakiem miejsca na dysku głównym. Jeśli masz dużo miejsca na dysku głównym, to popróbuj inne metody z tego wątku:

https://forums.adobe.com/message/1661891

Próbowałem wszystkiego z tego, bo zanim napisałem to próbowałem różnych rzeczy. :/

Prawdopodobnie brak tych czcionek które wywołuje standartowo Photoshop, w folderze Windows > Fonts.

Głowy uciąć za tą teorię nie dam, ale polecam sprawdzić.

Dodatkowo jeśli to program odczytywany bezpośrednio z nośnika to wszelkie operacje z nim związane zaradzam robić tylko gdy nośnik jest podłączony.

Jest to tylko wersja portable z tego względu iż mam wolny internet, a wiadomo że szybciej ściągnie mi się >100mb niż 500+ :)

Program jest na dysku.

Opublikowano

Próbowałeś reinstala? Chyba jedna z najskuteczniejszych metod, jeśli chodzi o PS'a :) Szczerze, to za bardzo nie miałam styczności z wersją portable. Może ten błąd dotyczyć również jakiegoś braku kompatybilności Twojego systemu ze stara, sprzed kilku lat CS3 w tego typu wersji.

Opublikowano

Hym, reinstalla nie zrobie, bo po pobraniu nic nie instalowałem, ani nie rozpakowywałem jest jeden plik odpalający PS.

Poza tym, reszta działa. Tylko ten głupi tekst. :<

//edit

Pobrałem CS5 :P

Dzięki za pomoc. cls. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...