Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie moge zgłosić gracza z bolem ?

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj grałem rankeda i spotkałem yasuo który o dziwo blokował KAŻDĄ ! Ale to KAŻDĄ dzide jaką rzuciłem. Rzucam perfidnie z trawy i nikt mnie nie widzi a on w ostanim momencie JEB ściana... Definitywnie BoL :) Oczywiście ostro zaprzeczał jednak riot sam to sprawdzi. Gdzie mogę do nich napisać o tym co robił ? 

Opublikowano

Hahahhhah skisłem XDDD. Sobie pisz do supportu ale gówno Ci to da bo każdy idiota potrafi używać ściany Yasuo na najprostszy do ominięcia skillshot w grze - dzide.

Po za tym to żaden dowód, że ktoś blokuje każdą dzidę czy też omija. Jakby tak było to by Faker dawno bana dostał pozdrawiam słaby silverze.

Opublikowano

''This notification is to indicate that we have received the report of malicious activity and filed it for further review. Any type of exploit used in League of Legends is against our Terms of Use. Due to the sensitive nature of the report we will not be able to provide updates of any players involved.

Thank You
Riot Games

Wiadomosć która przyszła na mój mail z riotu :P. 
Zgłaszasz ziomka prosto do supportu, jeżeli jest czysty to i tak nic mu nie grozi, a jak nie jest ( A ciężko to stwierdzić) to zalicza bana i tyle. 
Miłego dnia :D 

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Naprawde ludzie ? Koles który ma yasuo zagranych 6rankedów i ma jakies gówniane runy da rade jak koreńczyk zablokować każdą moją dzide nawet jak stoje face to face. FAKEE. Napisałem i czekam :) Przy okazji. Była akcja jak stałem sobie od niego jakieś 300kratek (całkiem blisko było.) w trawie. Jeeb dzida leci i teoretycznie powinien dostać... Zablokował. HOW ? Teach me master... Gdyby to był jeszcze jakiś smurf. Ale miał tak gówniane runy i chyba z 20stron masteriesów (z założenia wiem, że smurf albo streamer w pokoju sbie układa masteriesy, a tylko takie low zakładają 10819024stron :e), że smurfem nie mógł by być :| Zresztą pan najdroższy sam się przyznał, bo gdy spytałem go jak się gra na bolu odpowiedział, że całkiem dobrze i łatwo więc ten pan leci do kosza :D Dzięki dla kolegi co zapodał tego linka.

Opublikowano

Zresztą pan najdroższy sam się przyznał, bo gdy spytałem go jak się gra na bolu odpowiedział, że całkiem dobrze i łatwo więc ten pan leci do kosza :D

No tak bo to co się pisze na chatcie ma tak duze znaczenie -_- .

Gdyby napisał że nie gra na bolu i jest uczciwym graczem bo gram bez wspomgaczy to napewno postawiło by go to w dobrym swietle a ty napewno bys mu uwierzył kappa

Opublikowano

Naprawde ludzie ? Koles który ma yasuo zagranych 6rankedów i ma jakies gówniane runy da rade jak koreńczyk zablokować każdą moją dzide nawet jak stoje face to face. FAKEE. Napisałem i czekam :) Przy okazji. Była akcja jak stałem sobie od niego jakieś 300kratek (całkiem blisko było.) w trawie. Jeeb dzida leci i teoretycznie powinien dostać... Zablokował. HOW ? Teach me master... Gdyby to był jeszcze jakiś smurf. Ale miał tak gówniane runy i chyba z 20stron masteriesów (z założenia wiem, że smurf albo streamer w pokoju sbie układa masteriesy, a tylko takie low zakładają 10819024stron :e), że smurfem nie mógł by być :| Zresztą pan najdroższy sam się przyznał, bo gdy spytałem go jak się gra na bolu odpowiedział, że całkiem dobrze i łatwo więc ten pan leci do kosza :D Dzięki dla kolegi co zapodał tego linka.

Co z tego, że ma tyle rankedów? powiedz to dla Nervariena, który smurfował od brązu do platyny i jakoś go nie wyzywali od hackerów mimo, że carryował gry. 

Opublikowano

up. Napisałem że ma zjebane runy ? Smurf nie ma zjebanych run ;_;. 

Temat można zamknąć bo już znam odpowiedź i bez sensu spamować "Łełeąl kazdy może tak grać" "łełłela" etc :] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...