Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Skrypt na zalogowanie z premium lub no-premium.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zalogowanie z premium lub no-premium.Wiem ze sie da bo już miałem plugin ale usunołem i teraz chce sobie przypomnieć jak zrobiłem plugin najlepiej skrypt podajcie potem zamienie na plugin.

Opublikowano

Jestem na 99% pewien, że NIE DA SIĘ zrobić takiego skriptu.

@down

Sorry, skrypt się da - chodziło mi, że skriptu raczej się nie da.

Opublikowano

Tia napewno da się w skrypcie, oto kod: idiota

Nie da się w skrypcie, bo to okrojone narzędzie... nie myśl, że za pomocą tego pluginu (Skript) ci się o uda... czyli np. skript po 1 nie łączy się z pluginami, czyli jak masz plugin do logowania, to odpada. Po 2 skript nie sprawdzi czy masz realne premium (zalogujesz sie na nick premium na launcherze premium), czy nie (zalogujesz sie na nick premium na launcherze non-premium) :P

Jedyny plugin na cuś takiego udostępniony publicznie to plugin @Karolina_666 - AutoIn :>

Pozdrawiam.

f

Opublikowano

Ktoś pisze, że się da, ktoś że nie da.. Zdecydujcie się >.>

Karolina podała link do swojego pluginu i dzięki niemu można owy skrypt napisać, nie jest to jednak takie łatwe jak w przypadku zainstalowania authme czy logit i ustawienia configu w pluginie Karoliny.

417711489342956987022.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...