Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pracy jako administrator techniczny TeamSpeak3.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Kilka słów o sobie : Nazywam się Julia, mam skończone 16 lat, uczęszczam do 3 klasy gimnazjum. Moimi zainteresowaniami jest obsługa TeamSpeak, sprawy techniczne.

Co mogę zaoferować: Obsługa permisji związanych z posiadaniem TeamSpeak, usuwanie błędów serwerowych, prowadzenie eventów. Pilnowanie bezpieczeństwa użytkownika TeamSpeak na serwerze, wszelkie sprawy techniczne TeamSpeak.

Ocena umiejętności teamspeak - 9/10

Czego oczekuje : Zgranej i miłej administracji, rangi Server Admin Query bądź rangi administracyjnej mającej udostepnione wszelkie rzeczy związane z TeamSpeak. Licencjowany TeamSpeak z domeną.

Kontakt ts3 : 91.237.52.238

Opublikowano

Witam :) 

Kilka słów o sobie : Nazywam się Julia, mam skończone 16 lat, uczęszczam do 3 klasy gimnazjum. Moimi zainteresowaniami jest obsługa TeamSpeak, sprawy techniczne. 

Co mogę zaoferować: Obsługa permisji związanych z posiadaniem TeamSpeak, usuwanie błędów serwerowych, prowadzenie eventów. Pilnowanie bezpieczeństwa użytkownika TeamSpeak na serwerze, wszelkie sprawy techniczne TeamSpeak.

Ocena umiejętności teamspeak - 9/10

Czego oczekuje : Zgranej i miłej administracji, rangi Server Admin Query bądź rangi administracyjnej mającej udostepnione wszelkie rzeczy związane z TeamSpeak. Licencjowany TeamSpeak z domeną.

Zapraszam ts3 : xxx

Jest zakaz reklamowania adresów TeamSpeak :)

Współpracowałaś już z jakimś serwerem ?

/ Licencjonowany TeamSpeak ?

Poza tym jak ktoś wydaje 1k na licke to raczej jego ts jest rozkręcony + ma ogarnięta administracje ;d

Opublikowano

Nie spełniasz wymagań :<

Ts z licencja ^^

----------

Co do oferty netrualny , za duże wymagania 

Mam licencje na 1024sloty, wystarczy?

Opublikowano

Mi wystarczy licencja na 100 slotów chodziło mi oto żeby wiara nie pisała o Ts Hamachi. ^^ 
Oczywiście że umiem zabezpieczać np Systemy Antyddos.
To współpracy wejdź na mojego teamspeak i pogadamy :)

Ps . Teamspeak to nie reklama tylko kontakt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...