Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Może już ktoś znalazł działąjącego fishbota? :)

Mickyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Licze na was, bo od wczoraj szukam i szukam i nic nie mogę znaleźć.. ;)

Wszystko co chce ściągnąć kończy się tak;

Plik C:\Users\Win7............\ZBjXOc_E.exe.part nie może zostać zapisany, ponieważ nie można odczytać pliku źrodłowego. Nalży spróbować później lub skontaktować się z administratorem serwera.

Wiecie czym to jest spowodowane? Dosłownie do wszystkich botów jakie próbuję ściągnąć wyskakuje to okienko u mnie. ;|

Opublikowano

nwm dlaczego ci tak wyskakuje ale żaden fish bot nie działa dziś pobrałem ze 100 i dupa trzeba czekać aż kamer coś wymyśli a to długo potrwa bo on lubi lecieć sobie w kulki

Opublikowano

Wiesz.. w sumie lepiej późno niż wcale. :) i tak jesteśmy w sumie uzależnieni od niego. ;P

A co do wyskakiwania tego komunikatu to już zglupiałam, nie wiem czy jakieś pliki się nie zgadzają czy jaki pieron.. :)

Opublikowano

no w sumie za coś kasę biorą ci od zabezpieczeń

ale moja rada dla mt2pl jest taka, wprowadzili by własnego bota jak w niektórych mmo i mieli by spokój

RoyalMT2

Not Found i tak już pewnie pozostanie.

Nie ma to jak bocic na mt2 pl. 150 medali konnych w dzień -1 bot 10-20 broni na 30 lvl w dzień - 1 bot A to wszystko bez rękawicy na drop i jak tu nie bocić. :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...