Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamermod na privy

Beerks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Jeśli pobiorę Kamermoda 2011SF i 2012SF to co mam potem zrobić żeby działał mi też global?

Jeśli skopiuję pliki z globala i tam wrzucę np moda z 2012 to wszystko będzie działać ? Czy potrzebuję też klientów z odpowiednich roczników (2011 i 2012)? Jeśli tak to skąd mogę pobrać te 2 wersje metina?

Opublikowano

Cześć.

Jeśli pobiorę Kamermoda 2011SF i 2012SF to co mam potem zrobić żeby działał mi też global?

Jeśli skopiuję pliki z globala i tam wrzucę np moda z 2012 to wszystko będzie działać ? Czy potrzebuję też klientów z odpowiednich roczników (2011 i 2012)? Jeśli tak to skąd mogę pobrać te 2 wersje metina?

Pod globala masz innego moda, pod pliki serverowe ( te stare  typu xenox, virtual, imetin glador ) jest mod 2011 a pod te nowe typu ( senthia,nostidla, ascarial ) wgrywasz moda 2012

Tego moda wgrywasz na clienta servera globalnego czyli na PL'a

jak wejdziesz 

metin2mod.tk

i klikniesz Mod2011SF to tam bedzie na niebiesko podkreslone lista serverow jak klikniesz w to to pokaze sie SS z serverami jakie sa " wgrane "

chaotycznie ale nie chcialo mi sie zbytnio pisac :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Dzięki za odpowiedź.

Chodziło mi tylko o to czy żeby odpalić kamera np z 2012 muszę mieć też clienta z 2012 czy będzie działało na najnowszym globalu.

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze skumałem, ale z mojego punktu myślenia zrób sobie 2 clienty, jeden pod globala a drugi pod moda.

Stay Trippin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...