Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oblivion vs skyrim, Skyrim vs pc

hubert231231231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie w Obvliviona, fajnie się gra, dobra fabuła itp. niestety mam niedosyt postaci ;/ Wybrałem postać wojownika i troszkę nudno się gra ze względu na mały arsenał broni (chodzi, że nie różnią się niczym specjalnym). Przez to żałuję, że nie gram magiem. Mógłbym zacząć grę od zera ale nie chce mi się znowu tyle rzeczy robić mimo iż fabuła mnie ciekawi ;/.

Pomyślałem żeby ściągnąć Skyrima lecz niestety nie wiem czy mój komputer jest dość dobry (mój komputer nie spełnia wymagań nawet Obliviona lecz Oblivion mi działa świetnie na dużych obrotach bez lagów).

Oczywiście mój sprzęt jest też poniżej wymagań skyrima ale mimo to chcę się zapytać czy mi pójdzie.

Mój sprzęt: win 7, 2 GB RAM,ADM Semprom Processor 2500+ 1.4 GHz, NVIDIA GeForce 7600 GT. Jak mówicie czy z takim sprzętem mogę skyrima próbować czy jednak nie mam po co go ściągać?

(nie pisać żebym zagrał w Morrowinda, bo ten akurat mi nie przypadł do gustu)

Opublikowano

Nie ma szans. Karta graficzna jeszcze ujdzie, ale ten procesor to złom.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Cuda się zdarzają, na minimalnych+ mody na wydajność może i by ruszył ale jaka to przyjemność z pikselozy.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...