Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z sterowaniem myszka

nyrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam problem nie wiem jak to sie stalo ale myszka dziala w lobby itp. ale gdy wchodze do gry nie moge ruszac kamera, czy moze ktos wie co sie stalo i jak to naprawic?

Opublikowano

Jesli to cos pomoze to nie dzialaja mi tez przyciski:1,2,3,4 i nie moge zmienic broni reszta chyba normalnie dziala oprocz myszki jak by byla odlaczona ...

Opublikowano

No tak, ale jemu nie dzialaja tez przyciski. Hmmm no nie wiem...

Masz wszystkie najnowsze stery?

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

tak mam wszystko najnowsze, nie dawno formata robilem i sciagalem. Ogolem myszka dziala tylko w grze kamera ruszac nie moge a jak klikne Esc to mam kursor i moge nia ruszac wiec nie sadze zeby byla to wina myszki ;/ W innych grach normalnie dziala :C

Opublikowano

kedys tez tak mialemc .. musze wcisnac 2 razy escape i juz działa .. moze to zniknie z nastepnym srodowym patchem ...

Opublikowano

Nie grzebałeś nic w ustawienia Combata ?? bo moim zdaniem skoro działa myszka w grze w Menu ... i ogólnie nie masz z nią problemów to raczej nie jest to wina myszki :) może ktoś siedział na kompie , grał w Combata i poprzestawiał Ci coś warto sprawdzić :)

Opublikowano

wgl sie nie rusza? zobacz czestotliwosc myszki w grze wcisnij ]- kwadratowy nawias obok litery P

1377531174-U173186.png

Opublikowano

klikalem nic to nie dalo, nie chce sie kamera wgl ruszyc... Nikt wczesniej nie siedzial i ja tez nic nie przestawialem poprostu wchodze po koncu po przedniej gry do gry i nie moge ruszyc kamera....

Opublikowano

Juz napisalem, chial bym tylko zeby narazie nie zamykac tematu bo byc moze znajdzie sie osoba ktora moze mi pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...