Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brand w dzisiejszej mecie

NoIMaszReporta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brand mocna postać, ale trochę useless z tego co widzę po osobach grających nią.

Nie ma jakiegoś wielkiego burstu i pada szybko przy okazji. Niby ma AoE, efekt ignite, ale jego skille nie do końca są tak dobre, jak innych postaci.

Fajny, bo nie banują, ale niekoniecznie wycarrujesz nim grę.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Brand jest mało mobilny i jako tako nie ma żadnego escape, choć damage ma i to całkiem nie mały.

Jeżeli dobrze ci się nim gra to czemu by nim nie grać? Słaby nie jest.

Opublikowano

Brand mocna postać, ale trochę useless z tego co widzę po osobach grających nią.

Nie ma jakiegoś wielkiego burstu i pada szybko przy okazji. Niby ma AoE, efekt ignite, ale jego skille nie do końca są tak dobre, jak innych postaci.

Własnie burst ma ogromny. Combo się ze sobą skaluje. E+Q+W niszczy praktycznie każdego papierka.

Ale niestety, po pierwsze, teraz jest meta na mobilne postacie oraz na ad na midzie (Czyli te kontrujące branda) oraz na solidne go-in postacie (typu Rengar, Vi), więc ciężko nim cos ugrać, ale można nim robić cuda :D 

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

@1390689036-U138092.pngUpss wdzięczny Ci jestem za pomoc z komputerem ale to już kolejny post jak widzę jak mówisz coś niezgodnego z prawdą. Brand jest jak Syndra, złapie Cie w stuna to zaliczasz glebę bo jego combo jest zabójcze. Co prawda można go porównywać do Syndry ale Brand ma AoE damage a Syndry ult jest w 1 target. 

Według mnie jego jedynym minusem jest to, że nie ma żadnej mobilności. Ja nim lubię pograć. Jak dobrze rzucisz combo w tfie to robisz ogromny damage

Opublikowano

@1390689036-U138092.pngUpss wdzięczny Ci jestem za pomoc z komputerem ale to już kolejny post jak widzę jak mówisz coś niezgodnego z prawdą. Brand jest jak Syndra, złapie Cie w stuna to zaliczasz glebę bo jego combo jest zabójcze. Co prawda można go porównywać do Syndry ale Brand ma AoE damage a Syndry ult jest w 1 target. 

Według mnie jego jedynym minusem jest to, że nie ma żadnej mobilności. Ja nim lubię pograć. Jak dobrze rzucisz combo w tfie to robisz ogromny damage

Eryk - ja piszę o tym co widzę. To chyba logiczne, że jak nie mainujesz postaci, a widzisz ją często w grach to wyrabiasz sobie opinie.

Jak Katariny grają dobrze, uważasz ją za dobrą i tak jest w moim przypadku. Ja spotykam słabych Brandów, więc tak myślę.

Poza tym spójrz, czy ogólnie jest grany - chyba nie.

Ja podtrzymuję to. Jest mocny, ale nie grany i chyba umiejętność graczy zanika, jeśli chodzi o tę postać.

@ down

To tak jak z LeBlanc - nie pada szybko, bo szybciej zabije, ale ludzie i tak mówią, że każdy ją zabije ;-;

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Nie ma jakiegoś wielkiego burstu i pada szybko przy okazji.

@1390689036-U138092.pngUpss Anivia też nie jest grana a na LCS ją banują bo na Froggena nie da się wygrać. Myślę, że w tematach taki jak ten nie powinniśmy oceniać LUDZI grających daną postacią tylko samą postać. To, że ludzie nie potrafią grać Brandem to nie znaczy, że nie ma burstu i pada cały czas bo sama postać nie pada xD

Opublikowano

od 3 lvla juz mozna tak obijac, co 3-4 sekundy dajesz skill i pasywka doslownie spala typa...

nie jest mobilny, zawsze mozesz zestunowac w-q i moze uciekniesz, albo jeszcze ubijesz :)

no tylko ciezko grac np na fizza, skacze to i ciezko trafic a jak wiadomo brandem za kazdym razem full combo, bo tak sie nie oplaca i mane szybko wysra :)

Opublikowano

Tylu idiotow wypowiada sie na temat branda. Wyjdzcie z bronzu i silvera to zobaczycie burst. U was w tych drewnianych ligach huja potrafia wiec nie wypowiadajcie sie pls.

Brand ma mega burst i jest swietny 1vs1 i teamfihtow.

Opublikowano

Tylu idiotow wypowiada sie na temat branda. Wyjdzcie z bronzu i silvera to zobaczycie burst. U was w tych drewnianych ligach huja potrafia wiec nie wypowiadajcie sie pls.

Brand ma mega burst i jest swietny 1vs1 i teamfihtow.

no chyba ze nie trafisz z W to juz jest ciezko w tf :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...