Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO jak to działa ? Handel itemami z naklejkami

Shejku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam pewien problem ponieważ mam item z naklejką a dokładnie M4A4 Zirka lekko używana z naklejką compLexity gaming (hologram). I teraz mam pytanie ile ten skin bedzie wart ? Czy mam liczyć jakies 6 usd ? naklejka + skin ? jak się z kimś wymieniam to jak mu policzyć ? sama naklejka kosztuje 5usd a skin 1usd :D

Ps. Opłaca się tą zirke dać za 3 huntsmany, famas pulse lekko, awp siatka przetestowana, p250 stalowy zamęt fn oraz lekko ?

Opublikowano

Są warte jeśli nie są połączone z bronią, nie jedynie paysafecard za 20zł przy czym żeby doładować za 10 euro potrzebujesz ponad 40zł ^^ 

Opublikowano

A jeszcze się tak zapytam czy da się kupić w polskich dystrybucjach PSC za 5 euro ? Tak żeby doładować steam ?

Nie da się możesz kupić za 20 zł ale wtedy nie doładujesz steam bo ci zabraknie pare groszy.

Tu masz wszystko opisane popatrz sobie:

https://www.paysafecard.com/pl-pl/produkty/paysafecard/?gclid=CjgKEAjwwuqcBRCSuoivmIPnkwQSJACpqj3k9POeiCYJsjebvFiZVe4BM2kZHii3UrSM50vSlxMR3_D_BwE

Więc albo kupisz psc za 30zł albo pożyczysz od kogos i dodasz na mypsc i wtedy bedziesz mogl doladowac za 5 ojro.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...