Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SOP MOD NA PERM

Valkeer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak przez weekend czyli w poniedziałek już go nie będzie (nie wiem czy wiecie ale nexon zawsze w piatek pisze na facebooku co jest na weekendową wyprzedaż)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Nie ma czym sie podniecać sopmod to scierwo . Zwykle m4 jest duzo lepsze, a wersja cqbr od ltc już całkiem bije to cos na głowę ;)

Jak kto woli, dla mnie sop mod to cudo, ale z cena przegieli. 37k to w hoy na dużo, 150/130 na jedną broń to szok.

Prędzej wydropic na dzień i renewalowac :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

ta pewnie renewalowac, ogladalem filmiki na youtube i typowi z 400 renewalow niebieskich+ z 370 otworzyl i dopiero perm mu zrobilo z dni a nie z losowania :D 3500 dni mial, wiec ja bym wolal zaplacic od razu te 36,400 NX niz laptopami sie bawic

Opublikowano

@ Scorpion

Masz racje sopmod zdecydowanie nie jest wart

Tych pieniędzy , ale rownież renewalowanie go i liczenie na farta to taka sama głupota ;) Bronię które są warte tych pieniędzy to at-22 jeśli lubisz no recoile (o wiele ciekawsza broń) , albo cos z typy rec7 rangers czy m417 sb ;) nx rare zdecydowanie bardziej warte tej ceny. Mimo grade gold i naprawdę sporej ilości permow nie dałbym nawet 20k za to xD poczekaj sobie na Autumn Valkyrie <3

btw: mam w Inboxie sopmoda na 30 i 7 dni jedyne co z tym zrobię to sprzedam jak wrócę do gry :P mam kilka renewali to przedłużenia zeby wiecej go zarobić ; ))

Opublikowano

This weekend we are bringing you the great M4A1 SOPMOD!
Not only are we offering this weapon right now, you can grab it permanently!
Enjoy the weekend and make use of this great offer while it lasts!

Miało być przez weekend, ale dalej jest możliwość zakupu.

Więc kto nie kupił, to ma jeszcze okazję.

Nie wiadomo kiedy SOP MOD nie będzie już dostępny do zakupu na perma, ale prawdopodobnie do jutra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...