Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ryze skrypt na większy zasięg q i atakowanie plecami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz posiadać VIP'a oraz wykupić RTTC ( Ryze to the Challenger )  ewentualnie zdobyć wersje cracked.

empty

Opublikowano

Musisz posiadać VIP'a oraz wykupić RTTC ( Ryze to the Challenger )  ewentualnie zdobyć wersje cracked.

Posiadam vip'a z tej strony bola gdzie jest ryze to the challenger jak wgralem do bola to pisze ze nie aktualna wersja coś takiego ;( dajcie mi dobrego linka czy coś , żeby działało.

Opublikowano

To co przesłałeś wgrywalem też szybciej i nie działa pisze na zielono loaded. You have recent version.

Aby korzystać z tego skryptu, musisz najpierw go kupić.

Opublikowano

Aby korzystać z tego skryptu, musisz najpierw go kupić.

Czy mogę go kupić za pomocą paysafecard lub telefonem ?

Vipa mam do jutra .

Nie wiem  gdzie są te skrypty vip , dziwne to wszystko skoro kupiłem vipa to powinienem mieć wszystko , a nie tylko przedłużenie jak wyjdzie nowy patch . że jest szybciej .

Ehhh kasa na marne skzoda no , nawet nie wykorzystałem tego po nowym patchu lol 

Opublikowano

Czy mogę go kupić za pomocą paysafecard lub telefonem ?

Vipa mam do jutra .

Nie wiem  gdzie są te skrypty vip , dziwne to wszystko skoro kupiłem vipa to powinienem mieć wszystko , a nie tylko przedłużenie jak wyjdzie nowy patch . że jest szybciej .

Ehhh kasa na marne skzoda no , nawet nie wykorzystałem tego po nowym patchu lol 

Niektóre skrypty są dodatkowo płatne. Jeżeli chciałbyś kupić skrypt inną drogą, niż PayPal musiałbyś napisać do autora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...