Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uzależnienie od mystery giftów

odwal sie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zaczęło się tak szybko, uzależniłem się od mystery giftów proszę was o pomoc teraz to nie żadne żarty muszę z tym skończyć ale nie wiem jak kurwa codziennie marze o gifciorach ten dreszczyk emocji jak u hazardzisty nie mogę przestać

PROOF:

6XduTeL.png

RRCTb7m.png

Q4AVFtq.png

jak żyć prosze państwa jak żyć nogi mi sie całe trzęsą

Opublikowano

Idź do jakiegoś lekarza, powiedz komuś, żeby Cię odcięli od kompa na jakiś czas, bo z tego co tu widzę, to Ty kolego masakrycznie dużo pieniędzy wydajesz na ta grę.

Źle to się może w przyszłości skończyć.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Najlepsze rozwiązanie :)

Przestań kupować RP ;)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Przeciez to jest Troll ;p Juz ktorys Temat trolluje wiec po co to wspolczucie.

@top

Do jakiegos psychologa zalecam pojsc, jezeli uwazasz, ze to konieczne ;)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

serio powinienem sie zglosic do psychologa? i co on powie "JEBNIJ SIE W LEB"?

moze powazniejsze rozwiazania

Powiedz matce żeby Ci pieniędzy tyle nie dawała. Tyle w temacie.

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Stary mam pomysł, dam ci mój login i mi będziesz kupował, zamiast sobie i po sprawie.
Obaj na tym skorzystamy.

Opublikowano

Jak widać na screenie ten koleś wydał 490zł, a jeszcze dalej są następne PSC i niżej więc minimum 600zł jak nic jest wydane. No cóż, jeżeli to jest prawda itd. to po pierwsze - pomyśl co byś kupił za tą kasę (pewnie RP, hyhy), bo po co Ci jakieś marne skiny w LOLu? Lepiej kupić sobie grę, konsolę, telefon itd. itd.

xyz

Specjalista
Opublikowano

Hahahaha dreszczyk emocji jak u hazardzisty?

@top

To choroba jest, zakupoholizm prawdopndobnie do psychologa odeslac trzeba cie, graj na Pbe i co chcesz kup, narkotyki zacznij brac albo w pokera graj to psycholog nie wysmieje cie ze od mg uzalezniles sie

Opublikowano

Poprostu przestań loool, Odłóż komputer na jakiś czas i powychodź na miasto ze znajomymi ;) Unikaj tematów lola etc. Samo przejdzie, ale to ty musisz się powstrzymać, lekarze gówno tu dadzą, sam musisz sobie powiedzieć nie.

Opublikowano

Poprostu przestań loool, Odłóż komputer na jakiś czas i powychodź na miasto ze znajomymi ;) Unikaj tematów lola etc. Samo przejdzie, ale to ty musisz się powstrzymać, lekarze gówno tu dadzą, sam musisz sobie powiedzieć nie.

nie moge bo cały czas myśle o skinach które dropnęłyby mi z gifta, może jakiś ultra rare omg...

Opublikowano

na chuj kase wydawac jak istnieje program dzieki ktoremu masz wszystkei skiny za darmo xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...