Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbugowany OX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

postawiłem swojego serwa no-hamachi, wszystko dzialalo, edytowalem pliki serwerowe (2010), az nagle zbugowala mi sie mapa ox. jakis pomysl czemu? i jak odbugowac? 

Opublikowano

sciagnalem z 1 wersji plikow serwerowych, te, ktore teraz edytuje, wszystko odnosnie eventu OX, wgralem to i dalej mapa zbugowana, ale teraz przynajmniej calkiem nie zamyka mi metka, tylko pokazuje sie na chwile pasek wczytywania i cofa do logowania ;/ pomozcie pls :)

robie to na plikach 2010 by rykox, wczesniej edytowalem respy z metkow, grzebalem troche w navicacie, ale co to ma do mapy!

Opublikowano

sciagnalem z 1 wersji plikow serwerowych, te, ktore teraz edytuje, wszystko odnosnie eventu OX, wgralem to i dalej mapa zbugowana, ale teraz przynajmniej calkiem nie zamyka mi metka, tylko pokazuje sie na chwile pasek wczytywania i cofa do logowania ;/ pomozcie pls :)

robie to na plikach 2010 by rykox, wczesniej edytowalem respy z metkow, grzebalem troche w navicacie, ale co to ma do mapy!

Z tego co wiem ale mogę się mylić na plikach rykokxa nie ma mapy od OX'a 

- Jak dodałeś poprawnie po stronie serwera mapę od OX'a to zrób to jeszcze od strony clienta 

Liczę na + :)

Opublikowano

mape ox juz sam odbugowalem... ale mam drugi problem komenda /go ox nie dziala, bo nie przenosi na mape ox, a na jakas inna ktora chyba nie istnieje, bo dalej sie buguje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...