Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nazwy rang moderacyjnych

Gość Mdx.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,
Nie wiem dlaczego niektóre rangi są skrócone, np. "Moderator WoT". Równie dobrze można by było nazwać tą rangę "Moderator World of Tanks". Proponuję albo rangi nazwać skrótami od nazw działów lub pełnymi nazwami. "Moderator League of Legends" też jest długą nazwą, choć można nazwać tą grupę "Moderator LoL".
Trochę chaotycznie wyjaśnione, aczkolwiek to co miałem na myśli zostało Wam przekazane.

Pozdrawiam,
Mdx.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sumie jest to drobna zmiana, kosmetyczna, ale może niektórym także dużo wyjaśnić ;-)

Ja jestem za rozwinięciem tych nazw rang na Moderator World of Tanks :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

W sumie jest to drobna zmiana, kosmetyczna, ale może niektórym także dużo wyjaśnić ;-)

Ja jestem za rozwinięciem tych nazw rang na Moderator World of Tanks :P

Jest jeszcze dużo innych rang, chociażby "Moderator CoD".

Opublikowano

Tak tyle że np. w Moim dziale jest naprawde długa, i teraz to dziwnie wygląda. Moderator Infestation: Survivor. A powinno być Infestation Survivor Stories. Najlepiej pod tym.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Na tak.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...