Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Radeonem 9250 - Nowe Sterowniki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki "mały" problem, ale najlepiej będzie jeżeli wszystko wyjaśnię od początku.

Miałem problemy z GG. Przy uruchamianiu jakiś komunikat, że niepoprawnie skonfigurowany i trzeba reinstalnąć. Ściągnąłem i zainstalowałem. Niby wszystko cacy. Uruchamiam Metin2, komunikat "Sorry, your system does not support 3D graphics, please check your hardware and system configuration then try again.". Gdzieś się doczytałem, że trzeba zaktualizować sterowniki. Więc wszedłem na stronę ATI, wybrałem swoją kartę, ściągnąłem, zainstalowałem. Wyłączyłem, ponownie uruchomiłem komputer. Tu mój problem: Zauważyłem OGROMNY spadek wydajności (jakiego jeszcze nigdy nie miałem). Ledwo się doczołgałem do Fx'a, żeby o tym napisać. Metin już się uruchamia, lecz reakcja w grze jest taka, jakby ping wynosił ze 30k. Skąd można pobrać starszą wersje sterowników (jeżeli to rozwiąże problem)?

@ps: Przy instalacji sterów jest error "Zero Display Service Error". Tylko Catalyst mi się instaluje.

Opublikowano

hm spróbuj format zrobić

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

Zainstaluj direct X 9.0c, jesli to nie pomoze to tylko format , a po formacie instalacja sterownikow omegi, direct X, sterownikow do dzwieku, vcredist, net framework 3.5 itp.

everythingfou - sprawdź to.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...