Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które skiny opłaca się kupić?

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są jakieś skiny, które idą w tej chwili w górę, albo utrzymują się w tej samej cenie? Mam do dyspozycji 10 ojro, ostatnio kupiłem AWP i tydzień później już 0,70 euro straciła na wartości.

Opublikowano

Asimovy, ale nie stać cię na nie. Raczej wszystko leci w dół. Ak47 redline w miarę się utrzymuje.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej napisał.. Asiimovy są chyba najbardziej porządane w grze :) zależy też co wolisz... 1 itemek za 10 euro, czy kilka tańszych? ;)

Opublikowano

Dobra kupiłem AK47 Redline :P

Teraz mam jeszcze jedno pytanie: kupiłem AWP z naklejką, postawiłem, ale przyszło z powrotem bez naklejki - jakiś błąd czy zawsze tak jest?

Bo kupiłem tego AK47, a  on ma 2 naklejki i nazwę zmienioną.

Opublikowano

Ktoś w innym temacie mówił że jak oddajesz skin to możesz dostać z innymi naklejkami lub bez, ponieważ csgolongue daje ci losowy taki sam skin.

A co do tematu to opłaca się pozbierać na m4a4 howl i glock fade ale to już większy wydatek. Osobiście polecam deagle blaze kupić bo też pewnie będzie rósł w góre póki co 25 ojro

graphic.png

Opublikowano

Asimovy, ale nie stać cię na nie. Raczej wszystko leci w dół. Ak47 redline w miarę się utrzymuje.

AWP | Asiimov - już -5 euro.

AK47 | Redline (FT) - już -2 euro. Raczej nic nie leci w górę, mogłeś zostawić sobie na nową operację która pewnie wejdzie po DH. 

@Musioł

We are not responsible for the nametags/stickers attached to your items. So, please keep in mind the skin/item you bet, may not be the same one that is returned to you.

he?

Opublikowano

AWP | Asiimov - już -5 euro.

AK47 | Redline (FT) - już -2 euro. Raczej nic nie leci w górę, mogłeś zostawić sobie na nową operację która pewnie wejdzie po DH. 

@Musioł

Operację i tak kupie, tylko nie wiem kiedy wyjdzie, więc wolałem sobie skiny kupić.

Dzięki wam za odpowiedzi, temat można zamknąć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...