Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silver III - Prawdziwe Elo Hell

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zakładam ten temat ponieważ nie wiem , czy to jakiś pech , czy co ale wszystkie ligi od brązu II do s3 to wygrywałem i szło jak burza ale doszedłem do s3 , robiłem juz 4 raz serie do s2 i kolejna przegrana. Zawsze trafi się feeder lub trol z tej 2 grze lub 3 , zawsze kiedy jest 1 win i 1 lose zawsze jest ten 2 lose... macie jakieś porady ? Lubie grać na supporcie threshem i braumem i czasami nasusem na topie ale tym gry nie wygram , jakieś porady ? Słabo gram na adc , na jungli też nienajlepiej , ale przyjme chętnie jakąs propozycje fajnego champa który się nie nudzi na jakaś linie typu adc jungle i mid.

Opublikowano

Polecam Ci znaleźć tutaj na forum kogoś, kto pogra z Tobą duo, a uwierz, że na rankedzie nawet jak ktoś nafeeduje, bo na rankedzie feed to wcale nie tak dużo fragów, to we dwójkę spokojnie możecie wygrać.

­

809131449509880369478.gif
Specjalista
Opublikowano

hahah, właśnie, pokaz lolkinga ;D Pewnie sam robisz 20 farmy do 10 minuty i zwalasz na junglera bo nie gankuje ;)

Jednak jungler powinien gankowac, od tego jest ;) 

@top

Grajac 5rankedów trafiłem na 2afk i 1trolla, ciężko teraz, ale z czasem zdobędziesz umiejetności które pomoge ci wyjsc z tego bagna :)

Opublikowano

ludzie skończcie płakać o te elohell nauczcie się grac a nie ja teraz wybijam smurfa i spokojnie wybiłem się z silvera 5 do plat wiec nie ma czegoś takiego jak elohell. l2p i nie zakładajcie więcej takich durnych tematów

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

Jakoś nie widze tego teemo w drugiej druzynie na lolkingu :) ogolnie zaslugujesz moim zdaniem na srebro chodz nie wiem jak w grze sie zachowujesz ale po lolkingu srebro bite.

A z niecalymi 200 normalami to jeszcze pojecia o grze nie masz moim zdaniem przynajmiej nie grales all postaciami :)  graj normale , live jakies zobacz i pozniej rankedy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...