Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Pomocy

jakub2508

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam ściągniętego ls2013 wersja 1.3.0.0 bo nie mam kasy żeby kupić, tak dopiero za tydzień może bd miał, i oto chodzi że jakl pobieram jakieś mody i kupuje w sklepie to mi wywala z gry, i czy są jakieś mody na wersje 1.3.0.0 pomocy.

Za dobrą/ poprawną odpowiedz ( czyli że będą mi działać te mody) daje naj i ++++

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Możliwe, że mody są nie na tą wersję gry co Ty masz. Druga opcja jest taka, że mody się gryzą. Wejdź w Moje dokumenty > My Games > Farming Simulator 2013 i poszukaj pliku 'log' i sprawdź czy nie ma tam przy nazwie moda 'error'. Jeśli jest to mod nie działa poprawnie i najlepszym rozwiązaniem jest go usunąć. Gra po tej czynności powinna działać.

Opublikowano

Wpisz sobie w Google np. 'mody do ls 13 patch 1.3.0.0'. Coś w końcu znajdziesz. Ogólnie będzie ciężko, gdyż od dawna są aktualizacje i te mody nie działają. Linki wygasają a nikt ich nie odświeża, bo nikt na tym patchu już prawie nie gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...