Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rider(TWO)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam następujący problem a w zasadzie pytanie: czy kupując Battlefield 4 PREMIUM w pudełku będę miał płyty do instalacji czy tylko kod do pobrania ?

Zależy mi na płytach a z drugiej strony gdybym miał kupić najpierw podstawkę a następnie premium to zapłacę ponad 200zł.

Kupował ktoś może Premium w pudełku ? Są płyty czy kod ?

Opublikowano

Wydaje mi się, że jeśli kupisz edycję premium czyli Podstawka+premium w jednym to będzie podobnie jak w przypadku BF 3, gdzie otrzymujesz podstawową wersję gry na DVD oraz kod umożliwiający aktywowanie usługi premium. Nie mogę zapewnić, że tak jest lecz to najbardziej prawdopodobne.

lts2.png

Opublikowano

Nie sprawdziłem, czy w sklepach jest dostępna edycja premium, ale jeśli takowa się pojawi (w co jednak wątpię) to pewnie będzie to tak wyglądało. Na chwilę obecną musisz kupić grę i premium osobno co w przypadku wersji pudełkowych wyniesie Cię grubo ponad 200zł (chyba, że kupisz na allegro lub grę w pudełku i dokupisz gdzieś sam klucz za +/- 100zł)

lts2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...