Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak usunąć całkowicie M2bob z komputera?

JohnyTasak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym go całkiem usunąć żeby mozna było od nowa zalozyc konto i miec te 5 h darmowe. Jak go tylko usunolem z kompa i zalozylem nowe konto to nadal pisalo mi ze juz wykorzystalem te 5 h.

RoyalMT2

Not Found i tak już pewnie pozostanie.

Nie ma to jak bocic na mt2 pl. 150 medali konnych w dzień -1 bot 10-20 broni na 30 lvl w dzień - 1 bot A to wszystko bez rękawicy na drop i jak tu nie bocić. :]

Opublikowano

ale gdzies musi byc cos zapisane na kompie no przeciez nie wyzyna nic na dysku :)

a gdyby tak na maszynie postawic system ? albo przywracanie systemu ?

RoyalMT2

Nie ma to jak bocic na mt2 pl. 150 medali konnych w dzień -1 bot 10-20 broni na 30 lvl w dzień - 1 bot A to wszystko bez rękawicy na drop i jak tu nie bocić. :]

Opublikowano

Z tego co wiem to się zapisuje w rejestrze jeśli chcesz go usunąć musiał byś tam szukać. Aczkolwiek nie wiem słyszałem tylko takie informacje, możliwe że to gówno prawda. :)

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

lepiej gówno prawda niż nic :)

RoyalMT2

Opublikowano

Użyj w pierwszej kolejności CCleaner który wyszuka Ci puste wpisy w rejestrze i je "usunie" a w drugiej jak nie zadziała tamten ComboFix chociaż dłużej działa to przy okazji wyczyści Ci gówno z kompa ps lepiej używając go na trybie awaryjnym bo może kluczowe zapisy w rejestrze dla systemu wyczyścić jak Ci się uda to pisz.

Opublikowano

niestety nie zadzialalo

RoyalMT2

Opublikowano

to się jeszcze gdzies w przegladarce zapisuje bo jak chcialem sie zarejestrowac 2 konto to wogole na stronie glownej nie mialem tej opcji

dopiero jak wlazlem przez inna przeglarake moglem zalozyc konto ale to i tak nic nie dalo bo na kompie gdzies cos siedzi

jeszcze moze sproboje na mszynie postawic windowsa i tam odpalic lub pobiore ten plik sprawdzajacy na kompa kuzyna przez lan i wtedy u nie powinno sprawdzac a haxa wciagne na swoj :)

RoyalMT2

Opublikowano

to się jeszcze gdzies w przegladarce zapisuje bo jak chcialem sie zarejestrowac 2 konto to wogole na stronie glownej nie mialem tej opcji

dopiero jak wlazlem przez inna przeglarake moglem zalozyc konto ale to i tak nic nie dalo bo na kompie gdzies cos siedzi

jeszcze moze sproboje na mszynie postawic windowsa i tam odpalic lub pobiore ten plik sprawdzajacy na kompa kuzyna przez lan i wtedy u nie powinno sprawdzac a haxa wciagne na swoj :)

I masz już coś ?

xD

Opublikowano

Wyczyściłem dane przegladarek niby rejestracja się pojawila pogrzebałem tez w documents and settings  wywaliłem podejzane pliki(czyli te ktore nie wiedzialem do czego sa :)  ) ale to tez nic nie pomogło.

Skopiowanie go na kompa kuzyna tez nic nie dalo :/

RoyalMT2

Opublikowano

Wiem że kiedyś jak stawiałem windowsa na Virtual Box (lub Virtual PC kto jak woli) wgrywałem tam tylko sterownik do graficznej i kiedy bot na wirtualnej maszynie latał 5 h za free  w między czasie wgrywałem w drugim okienku już nowego windowsa i kiedy wybiegał te 5h kasowałem tamtego windowsa i uruchamiałem na nowym

nie wiem czy to działa jeszcze ale jakieś parę miesięcy temu działało

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

mam zmienne ip ale to tez nic nie daje np. na csa dziala, moze to blokuje numer urzadzenia(np. router)

dobrego haxa zrobil to jeszcze lepsze zabezpieczenia, ci z gfa moga sie schowac 

RoyalMT2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...