Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Yasuo

krystian565

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się jest po prostu op

+

-Nie ma many

-Duży dmg

-Mobilność

-Ściana blokujące skillshoty

-chore kryty

-Ma tarcze która przyjmuje dmg

-Łatwo nim się farmi

Minusy

Musisz trafić kogoś tornadem żeby podrzucić przciwników żeby było można użyć ulti(jeśli w teamie nie masz kogoś kto podrzuci np malphite)

Opublikowano

Moim zdaniem dobra postać, ale w obecnej mecie są lepsze.

Yasuo co prawda ma duży dmg, jest trochę mobilny, blokuje ataki, ale bez feeda i dużej farmy jest niczym, bo jego skille nie zadają AŻ TAK DUŻO dmg.

Poza tym jest papierem, jak to na middera, (słabego) toppera przystało. Jeden stun albo slow i leży.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Moim zdaniem dobra postać, ale w obecnej mecie są lepsze.

Yasuo co prawda ma duży dmg, jest trochę mobilny, blokuje ataki, ale bez feeda i dużej farmy jest niczym, bo jego skille nie zadają AŻ TAK DUŻO dmg.

Poza tym jest papierem, jak to na middera, (słabego) toppera przystało. Jeden stun albo slow i leży.

Ahahahah o kurwa, wyjebałem na podłogę.

"Bez feeda i dużej farmy jest niczym", ty chyba nim kurwa nie grałaś, wystarczy mu jeden item (!) statik, i kosi! Dmg to on w chuj robi...

"Ale w obecnej mecie są lepsze" - Unranked po lewej pozdrawiam.

@Upss Polecam zapoznać się z podstawami przed napisaniem bezsensownego postu.

@topic

Kupuj, kupuj, zajebista postać jak już wyżej wymieniłem (?).

Opublikowano

"Bez feeda i dużej farmy jest niczym", ty chyba nim kurwa nie grałaś, wystarczy mu jeden item (!) statik, i kosi! Dmg to on w chuj robi...

@Upss Polecam zapoznać się z podstawami przed napisaniem bezsensownego postu.

@topic

Moje zdanie. Wszystkich jakich widziałam, byli słabi. Chociażby ostatnio na rankedzie yasuo 1/12 :).

Zawsze jak gram przeciwko Yasuo na linii to wygrywam.

I podstawy znam, a unranked po lewo, to tylko plakietka ;).

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Postać jako tako jest mocna,można nią wycarrować oraz daję z gry sporo funu.

Jeśli ogarniesz jego mechanikę,masz mechanizm escape,będziesz mocno harassował,a co najważniejsze możesz konkretnie zdominować przeciwnika w 1v1.

Sumując,polecam.

Opublikowano

Postać jest świetna. Jak ktoś już wspomniał, robi pogrom już od zdobytego shiv'a. Oczywiście sama postać nie jest zbyt łatwa, obecna meta na mida bardzo pasuje, ja osobiście grywam również topa. Śmieszy mnie zdanie koleżanki z Silveru, zwyczajnie nie trafiłaś na tyle dobrego gracza, by pokazał klasę. Osobiście potrafiłem dostawać oklep 0-3 z lane, a w lategame robić quadra, a nawet udało się pentakill'a. Czy jest papierem? Nie sądzę. 

Opublikowano

Postać jako tako jest mocna,można nią wycarrować oraz daję z gry sporo funu.

Jeśli ogarniesz jego mechanikę,masz mechanizm escape,będziesz mocno harassował,a co najważniejsze możesz konkretnie zdominować przeciwnika w 1v1.

Sumując,polecam.

jak można zdominować 2 vs 1 R +Q + E i koniec 

Opublikowano

@1390689036-U138092.pngUpss Polecam zapoznać się z podstawami przed napisaniem bezsensownego postu.

@topic

^.^ Ja riven 3 kille na yasuo 12 1vs1 dałem radę więc nie pierdol, że to dobra postać, to się mety trzyma bo ma tarczę pasywną jest mobilni no i nie ma many.

Bardzo łatwy do skontrowania.

Opublikowano

Yasuo jest bardzo dobrą postacią. Możesz iść nią na mida jak i również na topa. Ma bardzo duży dmg i jemu jedynie potrzebny jest Statik Shiv który połączony z jego pasywem jest op, a co do jego ulta może go użyć po rzuceniu tornada w przeciwnika (3 stack na "Q") lecz jego ult działa również z wieloma postaciami takimi jak np. Janna,Lee Sin, Alistar, Thresh i inne. Ciekawostka co do ulta po użyciu ulta miecz Yasuo staje się tak jak by niebieski co mu daje na jakiś czas ignorowanie kilku magic resistów oraz armora :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...