Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14

Sunnyline2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się, bo gra jest nieziemska. Nie czekałbym na 15, bo podobno są kosmiczne wymagania.

Opublikowano

Opłaca się, bo gra jest nieziemska. Nie czekałbym na 15, bo podobno są kosmiczne wymagania.

Mam spoko kompa. Kiedy ta 15 ma wyjsc?? Bo pasowalo by kupic tez wiedzmina ^^, wkoncu polska dobra gierka.
Opublikowano

Mam spoko kompa. Kiedy ta 15 ma wyjsc?? Bo pasowalo by kupic tez wiedzmina ^^, wkoncu polska dobra gierka.

Zawsze Fifa wychodzi pod koniec września.Mozna już kupić na orginie przedpremiere z dodatkowymi opcjami za 220 zl

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Masz 8 giga ramów?

Opublikowano

Szczerze? Nie polecam Ci już kupywać FIFY 14. Teraz ceny poszły tak  w górę że Neymar z 300k zrobił się 600-700k + trainerowców w ciula. Odkąd pojawił się ten dodatek to 1kk za 10zł .. Ceny poszły w uj.. Ronaldo ZWYKŁY 10kk gdzie chodził po 2kk.. istna tragedia.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Szczerze? Nie polecam Ci już kupywać FIFY 14. Teraz ceny poszły tak  w górę że Neymar z 300k zrobił się 600-700k + trainerowców w ciula. Odkąd pojawił się ten dodatek to 1kk za 10zł .. Ceny poszły w uj.. Ronaldo ZWYKŁY 10kk gdzie chodził po 2kk.. istna tragedia.

Potwierdzam.Dodatek zniszczył grę

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...