Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skórki piłkarskie.

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Przez ile będą dostępne skórki piłkarzy typu Sędzia Katarina czy Blitzcrank bramkarz? Do końca Mundialu? 

Btw. Która skórka podoba Wam się najbardziej :D? Mi Katarina, Ezrael i Akali :P

Opublikowano

Co cztery lata państwa z całego świata zbierają się, by wziąć udział w najbardziej popularnym wydarzeniu sportowym. W tym roku, w ramach uczczenia tych zawodów, wypuścimy pięć nowych skórek, skórkę totemu oraz ikonę przywoływacza. Skórki, o których mowa, nie będą Klasyczne - zostaną w sklepie na stałe.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Wiesz co @Szymico zobaczyłem na stronie i te skórki które chcę kupić są do 13 lipca. Co prawda temat rozwiązany, ale możemy podyskutować o tych skórkach :P

Opublikowano

Wiesz co @Szymico zobaczyłem na stronie i te skórki które chcę kupić są do 13 lipca. Co prawda temat rozwiązany, ale możemy podyskutować o tych skórkach :P

To dopisz to do pierwszego postu :D

Ale zaczynając: Uważam, że zajebiste skiny zrobili na ten mundial. Rito +1.

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Potwierdzam, skiny super. Osobiście kupuje do Katariny i może Akali.

@cubaza47891374 Nie ma? Wejdź w jego skórki i zobacz :P

wszedłem do gry, na dravena i mam tylko gladiatora i soul reavera, piłkarskiej dla dravena nie mam tak jak i do zadnej postaci ktora miała dostać

Opublikowano

Prawdopodobnie skiny wejdą z drobnym opóźnieniem jak zwykle. Raczej dziś/jutro powinny być już dostępne. Chociaż z Riot nigdy nie wiadomo.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...