Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z lolem od kilku dni

MaRcZuK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kilku dni , gdzies 3-4 mam problem , łapie straszne zwiechy gra sie zawiesza tzw. screen freeze  na 10-15 sek. Co kilka minut.

Nigdy czegos takiego nie mialem , nie wiem o co chodzi i skad sie to wzielo. Nie da sie normalnie teraz grac.

Kilka dni temu sie pojawiło , zaktualizowałem sterowniki , przeszło na kilka meczy i znow jest to samo.

Prosze o pomoc ;//

Opublikowano

Nie wiem po co , ale podam , przez ponad 3 lata grałem bez zadnych problemów i ścin :)

Win 7 Home Premium 32bit

Procek : Amd Athlon 62x2 Dual Core 2.11

RAM : 4 GB

NVIDIA 9600 GT

Opublikowano

Powiem Ci tak , ogolnie mam mniejfpsow , muzyka sie scina , i kazde slowo mowione przez komentatora jest powtarzane z 10x.

Czasami moge normalnie grac ale tylko przez chwile , tak to albo screen freeze 15 sek albo lagi i sciny co chwile krotkie.

Opublikowano

Na poczatek przeskanuj kompa bo moze masz jakis syf. A tak poza tym to robiles cos na kompie przed tym problemem? Jakas instalacja? Moze cos w systemie grzebales bo ciezko tak z niczego powiedziec co to moze byc.

Opublikowano

No wlasnie dlatego napisalem ten temat , wlasnie skanuje , wirusy pewnie jakies sa ale to sie okaze.

Opublikowano

Raczej nie , przeskanowałem usunalem syf , zaraz dam edit.

Jest duzo lepiej ale to nadal nie to , przed usunieciem syfu sciny byly co chwile i lagi.

Teraz byla jedna scina na 30 minut gry i brak lagow.

Opublikowano

Powiem Ci tak , ogolnie mam mniejfpsow , muzyka sie scina , i kazde slowo mowione przez komentatora jest powtarzane z 10x.

Czasami moge normalnie grac ale tylko przez chwile , tak to albo screen freeze 15 sek albo lagi i sciny co chwile krotkie.

Co mi to przypomina... No tak.. stary laptop.. 

Nie wiem czy Ci to pomorze ale zeskanuj dysk pod kątem bad sectorów. Oj tak. Miałem z nimi straszny problem i to właśnie one mi powtarzały komentarze, muzyka się ścinała, system się wolno włączał.

Przeskanuj dysk ew. zdefragmentuj.

limbo-spider-800x100.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...