Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 czy PSV

VpOrDv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat odnośnie kupna konsoli. Wiem, że Playstation  vita a Playstation 3 to dwie zupełnie inne konsole, które mają różne zastosowania... Co sądzicie o kupnie ps3 ss opłaca se po mimo premiery ps 4, czy może lepiej kupić psv która jest nadal wspierana? dodam , że wolałbym leżeć i grać na konsoli, niż siedzieć na kanapie z padem...  Proszę o poradę. 

PS. Jestem tu nowy

Opublikowano

Fakt, niewątpliwą zaletą Vity jest to, że ma ona dłuższą przyszłość przed sobą.

Jednak ja ze swojej strony, nie kupowałbym jej ze względu na małą ilość gier oraz krótką pracę na baterii.

Skłaniałbym się ku PS3, ponieważ konsola jest co prawda już dosyć stara, ale w dalszym ciągu bardzo grywalna. 

Jest masa gier - zarówno ex'ów, jak i tych multiplatformowych w które po prostu warto zagrać.

Wychodzą na nią cały czas gry, a te które wyszły wcześniej, kupisz o wiele taniej.

Co do tego leżenia, z padem też możesz się położyć ;d

Opublikowano

Mam obie konsole. Na PSV gram głównie poza domem i czasem w domu, a na PS3 wiadomo że tylko w domu. Zaletą Vity jest właśnie to że możesz pograć gdzie chcesz. Jak grasz jednak tylko w domu to brałbym zdecydowanie PS3 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...