Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozstrzygnijmy to raz na zawsze! DARMOWE RP!

NidoranChannel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zacząć temat darmowego RP.

Zapewne takie sposoby nie istnieję, chociaż właśnie po to tutaj piszę, co sądzicie o stronie dogry, albo innych takich?

Pozdrawiam, jeżeli jest już taki temat to proszę mnie nie odsyłać jak debila tylko mi pomóc i najwyżej podpiąć ten temat. 

Opublikowano

Dogry działa, tylko trzeba troche czasu poświęcić, żeby zebrać punkty ;P

Możesz jeszcze robić refferale, no i wygrywać jakieś konkursy gdzie można zdobyć RP.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Zupełnie DARMOWYCH nie ma, ale żeby mieć już te RP to musisz się namęczyć trochę, wygrywać konkursy, odwiedzać strony dogry.pl, pvp.net

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dogry jak najbardziej działa. Strona jest wypłacalna w 100%, imo nie opłaca się na niej przesiadywać, gdyż jest to bardzo czasochłonne, jeżeli naprawdę chcesz na coś ciekawego wymienić punkty.

Opublikowano

Dogry jest dla ludzi z widzami na youtube/twitchu lub ludzi z brain.lua.  Jak wejdziesz na dogry.pl i zajrzysz do sekcji refów i zobaczysz jak łatwo zdobyć na reflinku PKT'y to byś miał sporo PKT'ów.

Sam nie zdradzę kompletnie mojego sposobu ale powiem tak : mam listę kilku tysięcy kont z facebooka (kradniętych, listę mam z forum pewnego) oczywiście hasła są MD5 więc trzeba scrackować. Za samo reje korzystając z FB jest nawet nawet PKT'ów a posiedzę sobie czasem 5 godzin to spokojnie wyciągam te 1500.

Oczywiście Ghost VPN używam.

Opublikowano

dogry.pl- działa. Chociaż ja dostałem normalnie a do kolegi napisali, że konto może być powiązane z refflinkami i nie dostanie, i ma się zgłosić przez jakiegoś maila. Napisał im "Chyba większość ludzi ma rodzeństwo i to samo jest w moim przypadku więc nie rozumiem tego stanu rzeczy pozdrawiam" W ciągu 24h dostał rp :)

refflinki- śmigają. Do 100 refów można kupić na allegro. Potem nie radze: ) Na razie zrobiłem z kumplami sobie 10. Rp dostałem, za 5refów strone dostałem więc działa (y)

ellohell- nie sprawdzałem, ale niby działa :) 

RESZTA SYFU NIE DZIAŁA I SIĘ Z TYM POGÓDŹCIE ONIONY !!!!!

Opublikowano

Podobno istniały programy które wytwarzały kody na RP , ale Riot to szybko znalazł , każdego kto używał perm ban a sam program juz nie działa

Nie Nie nie wież w bajki 

43912984399041166371.jpg

Opublikowano

Nie Nie nie wież w bajki 

wierz* bo wiara.

Kiedyś po wprowadzeniu nowej formy płatności nabijało się miliony rp. To działało... Do czasu. TERAZ NIE DZIAŁA. Żeby wam do głowy nie przyszło cebulaki.

Opublikowano

Skracanie linków -> świetny zarobek na paypala potem kupujesz RP.

Jak ktoś chce mogę wytłumaczyć.

30 minut spamu nawet 5$ czyli z 15 zł.

Tak sobie dorabiam na BoL'a i inne pierdoły. Pisać pw.

Opublikowano

Skracanie linków -> świetny zarobek na paypala potem kupujesz RP.

Jak ktoś chce mogę wytłumaczyć.

30 minut spamu nawet 5$ czyli z 15 zł.

Tak sobie dorabiam na BoL'a i inne pierdoły. Pisać pw.

Tylko ktoś ci te linki musi klikać więc dla przeciętnego usera jest to mało oplacalne.

Jesli chodzi o sposoby na darmowe rp to coz..

Najlepsze sa chyba refflinki, jednak pojawia sie tutaj problem z mozliwoscia ( chociaz podobno mala ) na wylapanie bana, no i jednak te refy kosztuja ( no chyba ze ktos chce uzywac bota do robienia tych refow ). Natomiast seriwsy typu dogry sa co prawda wyplacalne ale zarabianie na nich pkt. " samemu " mija sie z celem. Tak wiec osobiscie polecam isc do mamy / taty / babaci poprosic o pare zl albo po prostu isc je zarobic ( tymbardziej ze teraz mamy lato to pojawia sie wiele mozliwosci pracy dorywczej ).

Opublikowano

Tylko ktoś ci te linki musi klikać więc dla przeciętnego usera jest to mało oplacalne.

Jesli chodzi o sposoby na darmowe rp to coz..

Najlepsze sa chyba refflinki, jednak pojawia sie tutaj problem z mozliwoscia ( chociaz podobno mala ) na wylapanie bana, no i jednak te refy kosztuja ( no chyba ze ktos chce uzywac bota do robienia tych refow ). Natomiast seriwsy typu dogry sa co prawda wyplacalne ale zarabianie na nich pkt. " samemu " mija sie z celem. Tak wiec osobiscie polecam isc do mamy / taty / babaci poprosic o pare zl albo po prostu isc je zarobic ( tymbardziej ze teraz mamy lato to pojawia sie wiele mozliwosci pracy dorywczej ).

Wystarczy pospamić z 30 min na jakiejś stronce i wpada nawet 10 $ czyli BoL na miesiąc.

Wypłaty są realizowane 10 dnia każdego mieśiąca na konta PayPal lub Payoneer (lub jakoś tak).

Polecam wypłacać na PayPal'a bo potem możemy kupić BoL'a, RP w LoL'u przez klienta.

PW ROZESŁANE.

Opublikowano

MintCoins to apka na androida, która też działa.. zarabiasz poprzez sciąganie innych aplikacji.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...