Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bonus na e-mail 12.06.2014

VRUMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na e-mail przyszła wiadomość od BP. Trzeba wcisnąć "Zagraj Teraz" żeby dostać bonus

Wiadomość nosi nazwę "Weź udział w Święcie Piłki Nożnej".

Na o2 nie ma tego na 1 stronie, trzeba wpisać w "Szukaj" hasło "Darkorbit" i wam wyskoczy (nie wiem dlaczego nowe wiadomości nie pojawiają się na 1 stronie).

Co jest do zdobycia?

Piłkarska amunicja (1000 CBO-100 i 100 rakiet do wyrzutni CBR)

Opublikowano

Wow, pierwszy e-mail jaki dostałem od BP. Czyżby skończyli już nie dawać bonusów tym co kiedyś bocili?

No ja również może się zlitowali ?  xD

Opublikowano

A sprawdziłeś e-mail na 100% ? Bo na o2 musiałem wyszukać bo nie pojawiały mi się nowe wiadomości na 1 stronie ani na końcu (nwm dlaczego)

Opublikowano

A sprawdziłeś e-mail na 100% ? Bo na o2 musiałem wyszukać bo nie pojawiały mi się nowe wiadomości na 1 stronie ani na końcu (nwm dlaczego)

ja mam na onet.pl

sprawdzalem wczoraj i dzisiaj nie mam nic :D

Opublikowano

nie no ja juz mam dlugo swoje konto ;D

za co ja KURWA dostalem ostrzezenie na ten post ? Za to ze odpowiedzialem na pytanie ? 

Walcie sie na ryj wielki support kurwa za damski chuj ostrzezenie daja ... 

Opublikowano

Jeżeli to był bonus w postaci "kliknij -> dostań" a nie kod na jedno konto to bardzo proszę by ktoś wrzucił ten link z maila bo jak i mi i koledze wyżej emaile od nich w ogóle nie przychodzą.

Opublikowano

Ale to każdy link jest przydzielony do e-mailu na którym zostało utworzone konto, więc jak bym ci podał swój link to byś znalazł się na moim koncie. Nie ma tak :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...