Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BezioCraf

Powraca po dlugim czasie !

Pierwsza edycja wystartowala !

Czytaj wszystko i dokladnie co jest nizej

Informacje o serwerze:

IP: BezioCraft.gomc.pl

Moby: Wlaczone 

PvP: Wlaczone

Nether: Wlaczony 

WhiteList: Wylaczona !

Premium: Nie wymagane !

Potiony: Wszystkie wlaczone (Jesli byla by zmiana poinformujemy)

Informacje o pluginach:

Staramy sie by wszystkie pluginy byly autorskie ! Aktualnie posiadamy juz mniej niz 10 pluginow z bukkit'a bo wieszkosc mamy autorska. Caly czas zamieniamy pluginy na nasze autorskie !

Postanowilismy tez by gracz z kontem Premium nie musial sie rejestrowac lub logowac (czyli krotko i na temat posiadamy weryfikacje konta premium !). Staramy sie dodawac nowe rzeczy by spelniac oczekiwania wymagajacego gracza. W ostanim czasie dodalismy takie udogodnienie w pvp jak AntyCamper czyli na spawn gdzie nie ma pvp musi gracz odczekac 5 sekund ! 

Informacje o reklamach:

Osoba robiaca reklame ma szanse dostac range Vip'a Svip'a lob YouTuber oczywiscie na range YouTuber musi spelnic wymagania 

minimum 150 widzow, oraz okolo 10 tys wyswietlen kanalu. Rangi Vip, SVip sa za reklamy na forach np: MPCForum.pl . 

Wszystkie reklamy musza byc potwierdzone linkami !

Informacje o rekrutacji:

By zglosic sie na budowniczy/kidmoda/moda/admina itp musisz napisac tu zgloszenie.

Nick z gry:

Kontakt:

Ranga:

Doswiadczenie:

Dlaczego Ty:

Informacje o osobach robiacych reklamy serwera itp:

Pisze dla nas autorskie rzeczy by serwer stawal sie coraz lepszy oraz reklamuje go spook1998 kanal yt: https://www.youtube.com/user/MrSpook1998

Informacje o mapie:

Mapa zostala w pelni skonczona . Ladny spawn ktory prezentuje sie na biomie z gliny. Wiecej zobaczysz jak tylko wejdziesz na serwer ;)

2014-06-12-18-25-21.jpg

2014-06-12-18-25-51.jpg

2014-06-12-18-26-38.jpg

2014-06-12-18-26-48.jpg

2014-06-12-18-27-01.jpg

2014-06-12-18-30-23.jpg

image.png

Opublikowano

Wejdę po starcie i zobaczę,prezentacja wydaję się całkiem spoko

PS.

Dodaj banner :D

post-1171398-0-20996200-1405711681.png

Opublikowano

Nick z gry: MachBreiVen

Kontakt: Skype: uzo7771

Ranga: Admin

Doswiadczenie: Konfiguracja pluginów/spolszczanie pluginów byłem na wielu serwerach Administratorem oraz posiadałem liczne własne serwery

Dlaczego Ty: Ponieważ mam poczucie chumoru potrafię się dogadać z graczem oraz kolegami z odministracij pomagam graczą dbam o czat.

Jeżeli Skype niedziała prosze o kontakt na MpForum

Potrzebujesz pomocy

- Dodaj mnie do swojego tematu @uzo77

Może jestem w stanie ci pomóc moje skype : uzo7771

Opublikowano

Nick z gry: Fraguu

Kontakt: Ts3 np. ts.game-ts.pl:7349   i   skype:  Jendrek200022

Ranga: mod albo admin

Doswiadczenie: Byłem i dalej jestem adminem na serwerze minecraft i mam osoby które mogą to potwierdzić 

Dlaczego Ty: Poniewasz ogarniam i na spokojnie wszystko robie... 

Opublikowano

Nick z gry: Kkiomen (Premium)

Kontakt:gg: 12041909   skype: kuba_owsianka

Ranga: Admin/Mod

Doswiadczenie: Byłem moderatorem na 30 serwerach, Administratorem na 14 serwerach np. Querdcraft , McGamer

Dlaczego Ty: Dlaczego ja?? Ponieważ posiadam doświadczenie w Administracji. Gracz jest na pierwszym miejscu i trzeba odpowiadać na wszystkie pytania gracz oraz co jest najważniejsze umiem sprawdzać graczy. Ponieważ na takich serwerach gra wiele cheaterów a nikt tego nie lubi. Więc pozdrawiam i widzimy się na serwerze ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...