Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Nie Działa Prawy Drążek

Vitar123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy! Mam nieoryginalny pad a chce zeby dzialal mi prawy drążek! Proszę o instrukcję.

Opublikowano

Mam wróżyć z fusów ?

Model Joystika podaj.

Generic USB Joystick

Opublikowano

Generic USB Joystick

Jak zauważyłem na forum, twój temat nie jest pierwszym. Wydaje mi się, że może to być winą gry. Spróbuj ściągnąć sterowniki do twojego Pada na siłę. Poszukaj w necie sterowników do dokładnego modelu.

Opublikowano

Jak zauważyłem na forum, twój temat nie jest pierwszym. Wydaje mi się, że może to być winą gry.

Tak zgadzam się to jest wina gry ponieważ nie można zmienić ustawień na jakie się chce.

3299714609807431174823.jpeg

Opublikowano

Jak zauważyłem na forum, twój temat nie jest pierwszym. Wydaje mi się, że może to być winą gry. Spróbuj ściągnąć sterowniki do twojego Pada na siłę. Poszukaj w necie sterowników do dokładnego modelu.

Tak zgadzam się to jest wina gry ponieważ nie można zmienić ustawień na jakie się chce.

Sterowniki sciagnelem. Ale o co dokłaniej wam chodzi z tą ''winą gry''

Opublikowano

Po prostu mogli nie dać opcji prawej gałki. Fifa World jest zrobiona pod PC, a nie PS3 czy xBox więc problemy z padami wydają mi się normalne.

Opublikowano

Sterowniki sciagnelem. Ale o co dokłaniej wam chodzi z tą ''winą gry''

Chodzi o to ze nie można samemu edytować klawiszy tylko są już przypisane i nie można ich zmieniać.

3299714609807431174823.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...