Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer bez limitu ram !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chcę zakupić 20 slotowy serwer bez limitu ram. Ale mam pytanie. Czy jak dorobię sobie sloty na serwerze gdzie nie mam limitu ram będą lagi. Bo miałem taki problem że miałemm 80 ramu na slot i jak dorobiłem sobie 10 slotów to były lagi. A na serwerze bez limitu będą czy nie ?

Opublikowano

Witam! Chcę zakupić 20 slotowy serwer bez limitu ram. Ale mam pytanie. Czy jak dorobię sobie sloty na serwerze gdzie nie mam limitu ram będą lagi. Bo miałem taki problem że miałemm 80 ramu na slot i jak dorobiłem sobie 10 slotów to były lagi. A na serwerze bez limitu będą czy nie ?

jak masz bez limitu ram to ramu może zużywać serwer tyle ile potrzebuje czyli jak wgrasz plugin na zmianę slotów to będziesz miał większe zużycie ramu (masz bez limitu czy nic cię to nie obchodzi :D)

Opublikowano

Powiedz na jakim hostkingu chcesz to wykupić, ponieważ te oferty "bez limitu ram" nie są całkiem bez limitu i rużnie to bywa z takimi ofertami

Nowicjusz
Opublikowano

Y... Chcesz uzyc pluginow typu ByPassSlots?

Lagow nie bedzie ale za to serwer moga ci zabrac :) 

Na hoscie typu FiberHost Kontroluja ta!

Zawsze mozesz dac uprawnienie:

- essentials.join.full.server

I kazdy moze wejsc na pelny serwer ;)

Pomoglem? Like!

Serwer MC 1.7.2      Sb.IronGame.PL

Opublikowano

Polecam na fiberhost.pl Pakiet lava bez limitu slotow

Zapraszam na serwer proGuilds!

Startujemy już wkrótce!

KLIK!

Nowicjusz
Opublikowano

Polecam na fiberhost.pl Pakiet lava bez limitu slotow

Cos ci sie chyba pomylilo...

Na fiberHost jest nielimitowany ale ram a nie SLOTY! 

Uwazaj nastepnym razem co piszesz ;)

Serwer MC 1.7.2      Sb.IronGame.PL

Opublikowano

Zdecydowanie Maxcraft.pl oferta MAX

Bez limitu ramu i serwery z najniższym pingiem, bo w Warszawie, a nie gdzieś we Francji jak mają inne firmy.

Jak dodasz do tego najlepszy support i autorski panel, to się nie zastanawiaj, tylko napisz do nich po serwer testowy.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...