-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Kerri
Kerri
Mam 2 problemy z komputerem.
1.Od jakiegos czasu mam tak ze jak monitor wyłacze to nie da sie go właczyc przez okolo 1-3 godzin.
Tak sie dzieje gdy wyłacze komputer i wlacze za np 15 minut, wylacze ekran,zresetuje komputer lub jak sam zgasnie .
Dzieje sie to zawsze gdy ukran zgasnie (nie wazne w jaki sposob)
Dodam tez ze nie zaleznie ile byl właczony tak sie dzieje
Mozliwe ze to wazne, ale jak ekran mi zgasnie i wyłacze go i włacze jeszcze raz to przez ok 2 sekundy dziala i znow gasnie .
Monitor ma juz 6 lat, i nie wiem czy to jakis mały problem i da sie cos z tym zrobic czy jednak bede musial kupic nowy.
2.Komputer mam 2,5 roku , nie mam jakis problemow z lagami w grach itp .
Ale jest taki problem ze np:Włączam film na jakies stronie ogladam np 20-30 s i strona mi sie sama odświeza i film sie włacza od nowa.
Za jakims tam razem juz dziala normalnie .
Lub np gdy jestem na jakims forum i jak chce kliknąc ''cofnij/wstecz'' zeby cofnąc sie np do poprzedniego działu to musze kliknac z 10 razy az to sie stanie .
I podobne rzeczy typu mam zminimalizowanego skype lub przegładarke i nie moge w nią ponownie wejsc .
To jest pare przykladow tego, nie jest to jakis duzy problem ale troche denerwujący.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.