Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Monitor i jakies błędy.

Kerri

Pytanie

Opublikowano

Mam 2 problemy z komputerem.

1.Od jakiegos czasu mam tak ze jak monitor wyłacze to nie da sie go właczyc przez okolo 1-3 godzin.

Tak sie dzieje gdy wyłacze komputer i wlacze za np 15 minut, wylacze ekran,zresetuje komputer lub jak sam zgasnie .

Dzieje sie to zawsze gdy ukran zgasnie (nie wazne w jaki sposob)

Dodam tez ze nie zaleznie ile byl właczony tak sie dzieje

Mozliwe ze to wazne, ale jak ekran mi zgasnie i wyłacze go i włacze jeszcze raz to przez ok 2 sekundy dziala i znow gasnie .

Monitor ma juz 6 lat, i nie wiem czy to jakis mały problem i da sie cos z tym zrobic czy jednak bede musial kupic nowy.

2.Komputer mam 2,5 roku , nie mam jakis problemow z lagami w grach itp .

Ale jest taki problem ze np:Włączam film na jakies stronie ogladam np 20-30 s i strona mi sie sama odświeza i film sie włacza od nowa.

Za jakims tam razem juz dziala normalnie .

Lub np gdy jestem na jakims forum i jak chce kliknąc ''cofnij/wstecz'' zeby cofnąc sie np do poprzedniego działu to musze kliknac z 10 razy az to sie stanie .

I podobne rzeczy typu mam zminimalizowanego skype lub przegładarke i nie moge w nią ponownie wejsc .

To jest pare przykladow tego, nie jest to jakis duzy problem ale troche denerwujący.

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skoro monitor nawala a ty kompletnie nie masz pojęcia co naprawić to dodaj do naprawy albo lepiej kup nowy

zmień przeglądarkę albo reinstaluj tą co masz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...