Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EmoriaMT2-Codzienna dawka humoru! [4Fun]

Ejpex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|R

|

|E

|

|K

|

|L

|

|A

|
|M

|
|A

|

|!

|!

imuyr4.png

Emoria jest to serwer stworzony dla zabawy [4FUN] i zabicia czasu.

Mamy nadzieje że spędzicie tutaj miło czas .

waslsp.png

2daewcm.png

3011pc3.png

sxouns.png

2d0gfwh.png

25.185.157.231

2q1zcbb.png

2e58w2o.png2ij6qgk.png

https://mega.co.nz/#!jc0mlToT!I3fzk3t11-e_AK_GyHR94l_KQMn29SbXwCeaMdT6xas

http://www.mediafire.com/download/2f9hep32kbtggwm/EmoriaMT2-Client.rar

4rw6k1.png

http://www.mediafire.com/download/cj90f3h2tgtv9ms/laucher-EmoriaMT2.rar

f3u809.png

17pyy8.jpg

2q07zur.png

2ylvhgz.jpg

15qan9c.jpg

14e5bpd.png

mr5ndg.png

jfcj0w.png

vmsnrm.png

66ke0w.png

Uwaga! Nasz system ulepszeń będzie edytowany i być może zmniejszy się liczba setów .

2chn79s.jpg

27wrmno.jpg

2pydhk5.png

iqkdiv.jpg

2m6mlg0.png

35d6plt.png

UWAGA!

Prezentacja nie dokończona z powodu braku hostingu gifu.

Jeśli ktoś znajdzie host na którym można dodać gifa który waży +5 mb t o prosze o link .

Pozwolenie na zrobienie prezentacji od Lotara proszę o nie usuwanie tej prezentacji gdyż będzie to główna prezentacja serwera .

#/ PROSZĘ O USUNIĘCIE TEMATU \#

mr76n6.png
Opublikowano

czy bony pod każdy set itemków zostały jakoś zmienione, dobrane? czy takie same są w cliencie i bazie danych? bo ostatnio różne były tu i tu...

The past has gone

Opublikowano

czy bony pod każdy set itemków zostały jakoś zmienione, dobrane? czy takie same są w cliencie i bazie danych? bo ostatnio różne były tu i tu...

Właśnie loter zmienia bony były te same .

mr76n6.png
Opublikowano

uboga prezka, wiec pewnie nie wbije moze zapowiedz na YT jakas ? :3

Widzisz napis . że prezentacja nie dokończona.Bedzie dokonczona na dniach z powodu iz zbliza sie update.

Opublikowano

Widzisz napis . że prezentacja nie dokończona.Bedzie dokonczona na dniach z powodu iz zbliza sie update.

właśnie, że powód jest inny "Prezentacja nie dokończona z powodu braku hostingu gifu."

Usunięte są te itemki klasowe ? czy nadal istnieją bony "Silny przeciw Surą, Wojowniką, Szamaną, Ninją" w itemkach ? 

Opublikowano

Zostały juz usunietę

Niedługo Bedzie Łatka do Clienta.

a nadal je widać w cliencie

po za tym nie polecam grać, Loter daje Game Mastera byle komu a ten lata i się bawi, zmienia lvl graczom itp...

The past has gone

Opublikowano

a nadal je widać w cliencie

po za tym nie polecam grać, Loter daje Game Mastera byle komu a ten lata i się bawi, zmienia lvl graczom itp..

Zaczynając do sytuacji nie sądzę, żeby się bawił , ponieważ zajmują się zbliżającym update, a z tego co widziałem to wyklinałeś go bez powodu i to Ty źle się zachowałeś. A to , że zmienił Tobie niechcący lvl, bo przepisał zły nick bo chciał testować to nie powód by tak się zachowywać, przecież z powrotem dostałeś swój 105 lvl , więc ja problemów nie widzę  a tym bardziej powodu, aby przeklinać.

Opublikowano

Japierdole... serwer porażka. jednym słowem nie da się wejść na serwer gdy robie konto i loguje się pisze ze nie prawidłowe pasy pisałem do Lotera ale on wiecznie zajęty nie polecam serwera.+lagi fuck off ?

Opublikowano

Serwera nie polecam ze wzgledu na administratora Diablo , gracze robią eq on bije na wolnym rozdaje wszystkim marmury blokuje dostep do handlarki stawiajac 1-2391-30139- kowali moim zdaniem taka osoba nie powinna funkcjonowac na danej posadzie ale to moze moje zdanie 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Serwera nie polecam ze wzgledu na administratora Diablo , gracze robią eq on bije na wolnym rozdaje wszystkim marmury blokuje dostep do handlarki stawiajac 1-2391-30139- kowali moim zdaniem taka osoba nie powinna funkcjonowac na danej posadzie ale to moze moje zdanie 

Zrozum mnie ja nie siedze 24/7 na Serwerze też cos robie oprócz serwera, wszedłem i widziałem co porobił,

napewno nie zakopie tego tematu, jak sie ogarnie to zostanie ale jak bedzie robic tak dalej to wyleci

Jeszcze raz sorka.

[HA]Loter.

Opublikowano

Także zauważyłem tego typu zachowanie i nie jestem zadowolony.Serwer ogólnie fajny, ale diablo to lekka przesada.

Opublikowano

Diablo nie dość, że nic pożytecznego nie robi to jeszcze przeszkadza graczom, nie polecam serwera drugi raz już, jednak jeszcze z powodu technicznych, nie jest dopracowany tak jak powinien być, postacie niezbalansowane, bony wbudowane niedopasowane, sety zboi i broni...aż się patrzeć nie chce...

po za tym ten Diablo... mam tylko pytanie do magdziarzka, wziął z połykiem czy na twarz za tego gma?

The past has gone

Opublikowano

Najpierw ogarnij Diablo a potem dopiero sprawy techniczne.

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...