Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odinstalowanie LOL'a

For3st

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam problem , chicałem zrobić reinstal lola , lecz najpierw usunęłem pliki (C:/Program Files/RiotGames).

Przy odinstalowywaniu (Panel Sterowania) pojawia sie komunikat

6v5xzk.jpg

Przy ponownej próbie instaliacji:

jtr9qq.jpg

Z góry dzięki za pomoc

Mam pomysł jak to można zrobić tylko potrzebowałbym pliki z aktualnego patcha  dodałbym do C:/ProgramFiles/RiotGames i moze by zadziałało

For3st

Opublikowano

Panel sterowania -> Dodaj/usuń programy -> szukasz lola -> odinstalowujesz to co pozostało -> ściągasz od zera ze strony riotu -> cieszysz się lolem po reinstalu

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Gdy wchodze w panel sterowania -> odinstaluj-> league of Legends i pojawia mi sie ten pierwszy komunikat ;(

Opublikowano

uruchom program regedit.exe

naciścnij ctrl+F

wpisz league

szukaj

usuń to, co znalazione

Enforcevip JEST BEZPIECZNE. NIE KUPOWAĆ, NIE JEST WARTE NAWET ZŁAMANEJ ĆWIARTKI GROSZA.

Drugi naczelny bolowiec mpcforum, tuż po Marcolym. Nie pisać po hasło do rara z enforcevip.

Opublikowano

Spróbuj przez IObit Unistaller, nawet jak nie usunie to możesz śmieci wywalić, pozatym z rejestru też fajnie by było to wyrzucić.

4043121350.png

Opublikowano

Tak to jest jak sie usuwa pliki normalnie a nie przez deinstalator lub menadzer programow...

Musisz od nowa zainstalowac lola i usunac :)

Opublikowano

Dobra nic nie działa .
 Robię formata, dziękuje wszystkim zaangażowanym w pomoc ;)

do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...