Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego prasa kłamie?

TigerXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie mianowicie chodzi o sytuacje w Andrychowie z romami pewnie nie słyszeliście chodź pisze o tym sporo portali, No właśnie! Portale które kłamią lecz dlaczego? Chodzi o to że romowie w Andrychowie to brudne kurwy które tylko kradną kozaczą w 20 osobowej grupie. Ostatnio kilka osób siedziało na parku w Andrychowie po 22, I nagle wyskoczyło na nich 40 cyganów którzy ich skatowali (Tam była także dziewczyna!!!) W tym momencie leżą w szpitalu pewien chłopak prawdopodobnie z krwiakiem mózgu. A co piszą portale? Że my ich prześladujemy że nie dajemy im  żyć ŻE ONI CHCĄ OCHRONY?!?. Jebane ciapate kurwy a wiecie co teraz robią? Bo kilkadziesiąt kibiców beskidu wypowiedziało im wojnę to jebane kurwy boją się wychodzić na ulice to jeźdzą czarnymi samochodami typu (Mercedes Clio) i gdy zobaczą potencjalną ofiarę wyskakują z auta  i ją poprotsu katują. Dlaczego portale tak kłamią i jaki mają w tym interes? Jebane pasożyty tylko kradną i żyją z zasiłku.  A POLICJA NIC NIE ROBI!!! Dosłownie, Policja się boi romów to jest chore oni są bezkarni! 

Jeśli zainteresowałeś się tą historią możesz wejść na fanpage 

https://www.facebook.com/pages/Andrych%C3%B3w-po-godzinie-22/594403404008797?fref=ts 

I dowiedzieć się nie co więcej.

Dlaczego mniejszość etniczna w Polsce ma większe prawa niż my Polacy?

Tutaj jedyny prawdziwy artykuł 

http://www.narodowcy.net/polska/9833-cyganski-terror-w-andrychowie

W tym momencie wyjść do miasta po godzinie 22 jest bardzo ryzykowne a te kurwy parę razy były już nawet na osiedlu gdzie wstępu od dawna nie mieli bo pewna ekipa z bloku trzymała ich krótko!

A zebrać się ekipą i wypędzić ten brud jest ciężko bo to mniejszość etniczna chroniona przez państwo już kilka osób poszło siedzieć za takie coś :)

Opublikowano

ostatnio nie ustąpiłem tym skurwysynom miejsca w autobusie chociaż mi na głowe wchodzili, jestem słeg co nie?

te gowno trzeba tępić, nie dość, ze smierdzą to wkurwiają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...