Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misje - Bitwy futboolowe

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dopiero zagrac bede mogl w niedziele...

Jak sie podoba Wam ten tryb? Fajniesie gra?

Opublikowano

Nooo, stary gra się zarąbiscie, zagrałem ze 3 bitwy tryb jest kapitalny ! żałuj że będziesz mógł zagrać dopiero w niedziele :/

Opublikowano

Tak rozkminiam czy ten tryb liczy wn, bo mi pokazywało po zagraniu, że mam 270 coś wnu.

Ogólnie tryb fajny, ale działa się powinno używać do zrywania gąsienic, a duża część osób wali w piłkę przez co przegrywają. xD

Sprawdzał ktoś czy można grać w plutonach?

Wydaje mi się, że będzie podobnie jak z Karl'em. :<

Opublikowano

Gra się fajnie tylko najgorzej jest jak jesteś pod bramka nie masz przeładowane i ktoś ci tracka ściąga

Opublikowano

Tak rozkminiam czy ten tryb liczy wn, bo mi pokazywało po zagraniu, że mam 270 coś wnu.

Ogólnie tryb fajny, ale działa się powinno używać do zrywania gąsienic, a duża część osób wali w piłkę przez co przegrywają. xD

Sprawdzał ktoś czy można grać w plutonach?

Wydaje mi się, że będzie podobnie jak z Karl'em. :<

Tak można grać w plutonach :) 

Opublikowano

W ile średnio wchodzicie do bitwy, ja czekam juz 7 minut i nadal mi bitwy nie znalazlo... Nie wieze, ze nikt nie chce grac tych nowych bitew

Opublikowano

Udało mi się zagrać. Pierwszy mecz 3:0, z czego ja strzeliłem 2 bramki, potem 2 remisy...

Opublikowano

Spryciule. 500 PD za bitwę, 500 PD za wygraną a po evencie zostanie to wszystko przeniesione na MS-1 leciutko sugerując wymianę na wolnego expa. GJ WG B)

Opublikowano

Spryciule. 500 PD za bitwę, 500 PD za wygraną a po evencie zostanie to wszystko przeniesione na MS-1 leciutko sugerując wymianę na wolnego expa. GJ WG B)

Szczwane lisy, skąd wiesz, że na ms-1 ?

Opublikowano

myślałem ze będą trochę większe sqady :<

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Opublikowano

Szczwane lisy, skąd wiesz, że na ms-1 ?

Jest napisane w newsie.

WAŻNE: Po zakończeniu wydarzenia całe doświadczenie zdobyte na czołgu T-62A SPORT zostanie automatycznie przeniesione na radziecki czołg lekki I poziomu MS-1. Załoga zostanie umieszczona w koszarach – możecie ją usunąć lub zatrzymać do użycia na innym pojeździe.

Opublikowano

Fajnie bo gdy ja I przeciwnik zderzy się przez piłkę to można wjechać ma niego

albo postawic na 1 gasce pod skosem do ziemi i pchac zeby sie przewrocil

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...