Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie ma czegos takiego jak elohell?

Piekarzewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4lr9xw.jpg

Taa... Trynda w 13minucie mial 10 killi juz... Ryze byl supportem, amumu na topie zaczynajac z hunter's machete i potkami... na prosbe o budowanie sie na tanka, zrobil liandry... ta gre nawet mozna bylo wygrac, bo jak sie tf zaczal to szybko trynde zdjelismy i heimera... ale co z tego, skoro sie pozniej rozbiegali i nagle zostawalem sam na ww+mf i dostawalem 2x ult na ryj... bylem w b1, ale po przeniesieniu sie na westa moje LP spadly i po rankedzie wrzucilo mnie do b5... i jest mi trudniej cos wygrac niz w tym b1, gdzie kilka razy juz mialem serie do silvera i zawsze 1 win brakowal...

2myc3cy.jpg

edit. i znowu, cholera. teemo szybko oddal 3 kille dzieki czemu fiora robila go jak chciala, nawet pod turretem. tylko z velkozem mozna bylo cos porobic.

Opublikowano

Haha dobrze ci tak bronziaku. Siedz dalej w tym bronze 5. Placzesz ze noob team, a sam jestes jak oni. Jesli jestes lepszy to wyjdziesz z palcem w nosie. Naucz sie carrowac mecze i stop QQ.

To że kolega słabiej gra, nie znaczy że feeduje. Trafia na takie teamy które nie dość że chcą paść lub pewnie jeszcze flam'ują to się człowiek wkurza. Może nie gra jakoś profesjonalnie, po prostu taki team mu się trafia. Carrować mecze? LoL to gra zespołowa, nie ma czegoś takiego. Nawet jak się nafeeduje to inni nafeedują tam nie wiem kogo i będzie znowu to samo. Więc w czym problem?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Masz bronze 5 z tego powodu że masz niskie mmr, jęzeli na weście byłeś b1 to musiał cie team w jakiś sposób kierować i wygrywac za ciebie.

Powiem ci że ja z bronzu wychodziłem 2 lata temu dopiero po rezegraniu ponad 800+ gier wyszedłem z niego :D

Także musisz farmić miec nerwy i cie pod koniec tego sezonu widzim w silver 5 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Co mu da farma jesli nie potrafi sie utrzymac przy zyciu w teamfighcie. Naucz sie pozycjonowac przedewszystkim. Ja od brazu do platyny carrowalem only vayne.

Opublikowano

Po 1 nie graj adc bo ciężko wykierować brązaków.

Po 2 Graj jakimś topowym czampem w tej mecie.

Jax, Shyvana, Fiora, Irelia, Xin, Wu Kong, Pantheon, Akali, Darius.

i wierz lub nie Bruiserem zdecydowanie łatwiej kierować w tak śmiesznie łatwiej lidze.

Bo tam sam wygrywasz. 

w b5 nikt nie ogarnia co przekłada się na łatwy win tylko jest jeden warunek.

MUSISZ UMIEĆ GRAĆ, bo jeżeli grasz jak ostatnia pizda to się nie dziw, że przegrywasz takie gry.

jak ja patrze teraz na tego screena to nie wiem jakim cudem ty to przegrałeś, na mój punkt widzenia to było do wygrania.

Wszystko.

Edit:

Na xina Latarni nie składaj. Bo jebne.

Sory że się tak uniosłem, ale irytuje mnie taki płacz.

Opublikowano

W BRONZE niestety to codzienność ludzie nie chcą wyjść wyżej i robią to specjalnie, tak samo mam na kolegi koncie w silverze gram na takim poziomie że wygrywamy mecze(nie feeduje i przeważnie wygrywam linie) ale w BRONZE to widocznie za mało żeby wygrać. Dobiera takich debili że to przechodzi ludzkie pojęcie :D... Przynajmniej jest frajda z gry i pośmiać z ludzi można

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...