Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niemiecki odpowiednik Acodin ? Ważne, żeby bez recepty.

Seijuro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do was pytanie mianowicie czy może ktoś z was wie, jaki lek w Niemczech jest bez recepty, jest z zawartością kodeiny i po prostu ma działanie podobne do tabeletek lub syropu Acodin/Thiocodin...  /ld 

''Ćpam życie całe życie - jest po prostu kurwa zajebiście''

tzRj48l.png

Opublikowano

Dlaczego zwyczajnie nie kupisz sobie heroiny, tylko kombinujesz jak gimbus?

Właśnie widzisz tutaj jest Twój problem.

Wolisz zrobić to łatwiej, kupić heroinę... 

Ja wolę się pomęczyć i naćpać tego typu narkotykiem. :) 

Zresztą Acodin czy Thiocodin daję mi fazę której oczekuję, nic innego mi jej dać nie potrafi.

tzRj48l.png

Opublikowano

Właśnie widzisz tutaj jest Twój problem.

Wolisz zrobić to łatwiej, kupić heroinę... 

Zresztą Acodin czy Thiocodin daję mi fazę której oczekuję, nic innego mi jej dać nie potrafi.

Więc ty pomęcz się wypisując sobie odpowiednią receptę.

Na "czarnym ebayu" znajdziesz kogoś, kto ci w tym pomoże, ewentualnie złożysz hurtowe zamówienie na Thiocodin (Acodinu chyba tam nie sprzedają).

ㅈㅈ.

Opublikowano

Dlaczego zwyczajnie nie kupisz sobie heroiny, tylko kombinujesz jak gimbus?

Heroina jest najbardziej szkodliwa ze wszystkich narkotyków, dodatkowo często uzależnia od pierwszego razu. Co to w ogóle za porównanie heroiny do jakichś tabletek na kaszel?

Opublikowano

Heroina jest najbardziej szkodliwa ze wszystkich narkotyków, dodatkowo często uzależnia od pierwszego razu. Co to w ogóle za porównanie heroiny do jakichś tabletek na kaszel?

Normalne. Ważne, że będzie biegał naćpany. :)

ㅈㅈ.

Opublikowano

zawartość kodeiny a acodin to 2 różne rzeczy.

Niedoświadczony ćpun.

Acodin-DXM, dekstrometorfan jesli sie nie myle. Acodin, zabawa, halucynacje sluchowe, wzrokowe to nie wiem, nie próbowałem w dużych dawkach.

Kodeina- jest w antidolu np. czesc kodeiny w ludzkim organizmie zmienia sie w morfine, lecz jest to nie wielka czesc i kodeina jest bardziej na uspokojenie/chill

Popytaj ludzi tam mieszkających najlepiej.

Jak cię coś takiego kręci to pisz pw.

Dodatkowo z apteki możesz ogarnąć benzydamine(Tantum Rosa) i dimenhydranat(Aviomarin)

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

zawartość kodeiny a acodin to 2 różne rzeczy.

Niedoświadczony ćpun.

Acodin-DXM, dekstrometorfan jesli sie nie myle. Acodin, zabawa, halucynacje sluchowe, wzrokowe to nie wiem, nie próbowałem w dużych dawkach.

Kodeina- jest w antidolu np. czesc kodeiny w ludzkim organizmie zmienia sie w morfine, lecz jest to nie wielka czesc i kodeina jest bardziej na uspokojenie/chill

Popytaj ludzi tam mieszkających najlepiej.

Jak cię coś takiego kręci to pisz pw.

Dodatkowo z apteki możesz ogarnąć benzydamine(Tantum Rosa) i dimenhydranat(Aviomarin)

Tak, tylko nie wiem czy własnie ten Aviomarin jest w Niemczech...

tzRj48l.png

Opublikowano

Aviomarin ogólnie jest nie warty, pierwsza substancja po której miałem halucynacje, lepiej nie brać więcej niż 1 paczka=5 tabletek na miesiąc bo wątroba mocno siada ponoć.

Ponadto mogą być różnice w lekach np. u nas Antidol jest bez recepty a w niemczech jego odpowiednik zawierający kodeinę może być na receptę.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Nie lepiej zażyć coś normalnego w normalnej dawce, np. dość mocną czarną albo zieloną herbatę i połączyć to np. z wpatrywaniem się w animowaną spiralę hipnotyczną? Ja często mam faze już po zwykłej herbacie, szkoda wątroby na zbędne tabletki.

Opublikowano

Tak, tylko nie wiem czy własnie ten Aviomarin jest w Niemczech...

Avio nie polecam, takiego bad tripa załapałem że do końca życia do ust tego nie biorę

Opublikowano

Cześć, mam do was pytanie mianowicie czy może ktoś z was wie, jaki lek w Niemczech jest bez recepty, jest z zawartością kodeiny i po prostu ma działanie podobne do tabeletek lub syropu Acodin/Thiocodin...  /ld 

Acodin niema w sobie kodeiny tylko dekstrometorfan.

Skoro oba te leki dają ci taką samą fazę to znaczy ,że żadnego z nich nie jadłeś:P (jeden na kodeinie drugi na dxm)

Opublikowano

acodin to dxm, thiocodin to kodeina

kodeina to opioidy więc uważaj z tym bo to pochodna morfiny i heroiny, można się łatwo wjebać w uzależnienie

jest dużo dobrych narkotyków a ty wybrałeś jakieś syfy z apteki ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...