Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Firmy oferujące hajs za klikanie banerów, wypełnianie ankiet etc.

Mickey227

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję stron, które oferują wyżej wymienoone usługi niezbędne do stworzenia strony z pewnymi celami.(Nie chodzi mi o strony, typu r-email, gdzie mozna zarabiac hajs za klikanie banerow, tylko o strone, ktora np. Placi im za to ze inni klikaja im na banery.) Wyrazając się jaśniej chodzi mi o strony pośredie, ktore tym wszystkim strona o zarabianiu oferuja swoje uslugi.

Mam nadzieję, że mniej więcej wiecie o co mi chodzi.

Opublikowano

tylko o strone, ktora np. Placi im za to ze inni klikaja im na banery.)

To nie żadne strony płacą za to żeby klikać w banery. Takie coś może sobie wykupić każdy.

Napisz jeszcze dokładniej o co ci chodzi bo nie za bardzo rozumiem.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

To nie żadne strony płacą za to żeby klikać w banery. Takie coś może sobie wykupić każdy.

Napisz jeszcze dokładniej o co ci chodzi bo nie za bardzo rozumiem.

Nie wiem jak to dokładnie wytłumaczyć, ale chodzi mi o zrobieniu strony, która specjalizowała by się w zarabianiu za klikanie w banery, pobieranie jakiś tam plików, wypełnianie ankiet, czy też inne sposoby. I chodzi mi o to czy są strony, które oferują hajs za udostepnienie ich banerów etc. Mam ciekawy pomysł na działanie i biznesplan, ale nie znam niestety podstaw, czyli które strony takie coś oferują.
Opublikowano

Google ads- jest to bardzo prężna podstawa, dzialaja wszedzie- w aplikacjach na fony, na stronach, na stronach mobilnych i obejmuja wszystko od banerów, po male kwadraciki z tekstowymi reklamami firm. ;)

Mozesz tez robic to sam, tj wystawiasz ogloszenie "miejsce na reklame", ktos sie zglasza, ty wstawiasz jego baner i reklamodawca wplaca ci za to kase wg cennika ktory ty ustalisz :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Google ads- jest to bardzo prężna podstawa, dzialaja wszedzie- w aplikacjach na fony, na stronach, na stronach mobilnych i obejmuja wszystko od banerów, po male kwadraciki z tekstowymi reklamami firm. ;)

Mozesz tez robic to sam, tj wystawiasz ogloszenie "miejsce na reklame", ktos sie zglasza, ty wstawiasz jego baner i reklamodawca wplaca ci za to kase wg cennika ktory ty ustalisz :)

Z nasz może inne firmy typu ads google?
Opublikowano

Chodzi Ci o wstawianie banerów danych firm na przykład "webh" na Swoich stronach ?
Jeżeli tak to jest program partnerski i to musisz z każdą firmą się do gadać ?

Opublikowano

portmmo.com ? nie do końca cię rozumiem :/

Coś pod ten deseń. Tylko szukam raczej stron, gdzie za klikanie w banery dostaje się hajs, a nie za zarejestrowanie się na jakieś tam stronie(czy też grze). I żeby ta strona co jakiś czas genrowała dla mojej strony nowe banery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...