Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elohell nie istnieje...

Ventual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trolololo

j2iazc.jpg

Nidalee(support) była afk potem tylko chodziła żeby nie było, że jest afk. Ale w early to się farme zabierało. Greedy fchuj... Potrafiła do drugiej wieży biec za killem(którego i tak nie zdobyła).

Katarina...

W late game poszedłem na smoka, ona poleciała za mną pomogła mi z końcówką smoka, zabiliśmy, po czym ja użyłem siatki żeby wyjść z respowiska smoka(mogę to tak nazwać?), a katarina zflashowała przez ściane do mnie, znaczy chciała zflashować, napisałem jej żeby użyła swojego e do mnie... Tutaj również greedy

Nic nie pisałem, nie wyzywałem. Patrze statystki katarina 0/15 ale pisze spokojnie, możemy wygrać. Oczywiście po angielsku.

A i farma słaba bo w ogóle nie dało się z bazy wyjść.

Mam jeszcze takie pytanko przy okazji, jak mam +0 LP to znaczy, że jakieś punkty zostały mi odjęte czy nie? Czy przez jakiś afk jakiś feed pkty nie są odejmowane?

@Edit

A i ja nie ''płacze'' tak tylko chciałem się pochwalić świetnym meczem.

Opublikowano

Znam ten ból. Ale co zrobisz? Nic nie zrobisz. Community nie zmienisz. 

Jedyna opcja żeby carryować, to albo grać swoje tyle czasu aż w końcu trafi się na win streak  i wyjdzie z tego gówna albo bol. Osobiscie wole win streaka.

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Ja wczoraj 4xpod rząd przegrałam więc... A z bardzo glupich błędów w teamie "brakk wardow na bocie"np.lub jungler gankuje u mnie moj a ja mu pisze poczekaj bie mam many i ze sie cofbe ale nie wolal wkroczyc chodz wiedzial ze jestem bez many i uj zrobie. To taki pech chyba do ludzi ;x

wilowo.jpg

Opublikowano

Powiecie coś o buildzie?

Chcialem iść na mida, no ale ok puscilem tego goscia, a on picknął katarine na kassadina...

Bronzu spodziewam się gdzieś na dniach.

Opublikowano

Gram z afkami, dbl junglerami, a jakoś wygrywam - nie zawsze, ale zazwyczaj odkąd dostałem konto. Wystarczy mocno carry i dobre pozycjonowanie :)

Farmić, nie farmię bo wolę roamować i feedować resztę żeby później nie płakali. 

53995c68bdd70.png

Tak jak napisałem, jeżeli grasz ponad ligę to wygrywasz nawet z afkami i feederami.

Opublikowano

Pierdolicie tak jakbyście wy nie popełniali błędów, a jestem pewny że idealni nie jesteście  ^ ^.

True.

W dodatku autor ma 34/54 wl/... jak można być takim noobem... ach nie wait! Przecież on ma zawsze trolle w teamie, to dlatego

b_560_95_1.png

Opublikowano

W dodatku autor ma 34/54 wl/... jak można być takim noobem... ach nie wait! Przecież on ma zawsze trolle w teamie, to dlatego

Człowieku, Ty jesteś jakiś niedojebany. Takie bzdury pierdolicie w tym temacie, że whohohoho....

AFK/Unskilled i przegrana gra. Zawsze kogoś zabraknie a przeciwnik ma o coś przewagę. Wchodzi do gry jakiś jebany eloboostowany syf i nie potrafi grać. Takich to tylko zajebać.

Opublikowano

Człowieku, Ty jesteś jakiś niedojebany. Takie bzdury pierdolicie w tym temacie, że whohohoho....

AFK/Unskilled i przegrana gra. Zawsze kogoś zabraknie a przeciwnik ma o coś przewagę. Wchodzi do gry jakiś jebany eloboostowany syf i nie potrafi grać. Takich to tylko zajebać.

Czyli w kazdej grze masz afkera? No nie sadze ^ ^, a co do elo boosterow, na eune rzadko co widze naprawde tak slabych graczy grajacych jak braz, ktorzy sa w platynie.

sstwc.jpg

Opublikowano

True.

Nie twierdze że cały czas mam trolli, przecież wygrałem te 34 meczy xD. Uważasz, że jestem noobem ponieważ mam dużo porażek? Gram dopiero jakieś pól roku w tą gre, gdzieś po godzince / dwóch dziennie. Więc dopiero odkrywam tą grę...

Tak tylko wkleiłem sobie taki fajny meczyk, a tu taki flame ...

Opublikowano

Nie twierdze że cały czas mam trolli, przecież wygrałem te 34 meczy  xD. Uważasz, że jestem noobem ponieważ mam dużo porażek? Gram dopiero jakieś pól roku w tą gre, gdzieś po godzince / dwóch dziennie. Więc dopiero odkrywam tą grę...

Tak tylko wkleiłem sobie taki fajny meczyk, a tu taki flame ...

Skoro tworzyłeś temat ten to chyba miałeś świadomość że setki innych graczy to samo wcześniej tutaj pisali i nic nie wskórali, więc flame będzie szedł gdyż każdy chce dopiąć swojej racji.

Cóż ja spotykam trolli w goldzie rzadko bardzo rzadko, częściej afkerów. I Powiem ci że w silverze wzwyż da się wygrać 4v5 zależy jak grasz :)

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Skoro tworzyłeś temat ten to chyba miałeś świadomość że setki innych graczy to samo wcześniej tutaj pisali i nic nie wskórali, więc flame będzie szedł gdyż każdy chce dopiąć swojej racji.

Cóż ja spotykam trolli w goldzie rzadko bardzo rzadko, częściej afkerów. I Powiem ci że w silverze wzwyż da się wygrać 4v5 zależy jak grasz :)

To, że da się wygrać 4vs5 to wiem. Ale 2vs5 raczej ciężko. Bo jak widzisz tylko fiora coś ogarniała.

Jednak się pomyliłem, nie awansowałem do brązu, wczoraj wygrałem rankeda. :)

Opublikowano

ADC miałem chodzić po innych liniach?

Mój support albo by został na lini i zbierał dedy, albo popchali by mi bota, albo wszyscy by mnie wyzywali że mam wracać na swoją linie.

Opublikowano

Czasem duo, czasem solo.

Na lolkingu się jeszcze nie zaktualizowało.

Dzisiejszy pierwszy mecz: Zed 22/3 babysit bot. Musiałem cały czas tam schodzić, ale wygrana jest.

Drugi mecz: Caitlyn, lee sin support:''brb 5 minutes'' Gra przegrana

Nie graj adc, polecam mid/jungle

A jak mam last picka, inne pozycje zostały zajęte, a został tylko adc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...